ΑΕΚ: Ο Τάνκοβιτς ακόμα πιο κοντά στην έξοδο από τη Χάμαρμπι

ΑΕΚ: Ο Τάνκοβιτς ακόμα πιο κοντά στην έξοδο από τη Χάμαρμπι

Gazzetta team
ΑΕΚ: Ο Τάνκοβιτς ακόμα πιο κοντά στην έξοδο από τη Χάμαρμπι

bet365

Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς, που βρίσκεται στη λίστα του Ίλια Ίβιτς για το αριστερό άκρο της επίθεσης της ΑΕΚ, όλα δείχνουν ότι αποχωρεί οριστικά από τη Χάμαρμπι.

Το συμβόλαιο του Τάνκοβιτς στη σουηδική ομάδα λήγει το καλοκαίρι και οι τελευταίες εξελίξεις δείχνουν ότι ο 25χρονος εξτρέμ πλέον είναι απίθανο να ανανεώσει.

Όπως αποκάλυψε το fotbolldirekt.se η Χάμαρμπι πήρε την απόφαση να σταματήσει όλες τις διαπραγματεύσεις για την ανανέωση των συμβολαίων των παικτών της, μέσα στους οποίους και η περίπτωση του Τάνκοβιτς.

Την είδηση επιβεβαίωσε ο αθλητικός διευθυντής της Χάμαρμπι, Γέσπερ Γιάνσον: «Δεν πρόκειται να γίνει καμία ανανέωση αυτή τη στιγμή. Όλα αναβάλλονται για το μέλλον. Υπάρχουν καθαρές εντολές από τη διοίκηση και δεν μπορεί να γίνει αλλιώς λαμβάνοντας υπόψη την αβεβαιότητα που επικρατεί», σχολίασε ο Γιάνσον, έπειτα και από τις ανακοινώσεις του CEO της Χάμαρμπι, Χένρικ Κίντλουντ, ο οποίος προειδοποίησε για απώλεια 25 με 30 εκατ. κορόνων λόγω της κρίσης υγείας.

Έτσι όλα δείχνουν ότι ο Τάνκοβιτς, ο οποίος παραμένει στη μεταγραφική λίστα της ΑΕΚ, δεν έχει οριστικά μέλλον στη σουηδική ομάδα και μένει πλέον να φανεί τι προτάσεις θα έχει στα χέρια του...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα