Η Α.Ε.Κ. και η... αριστερά της προόδου!

Η Α.Ε.Κ. και η... αριστερά της προόδου!

Γιώργος Τσακίρης
Η Α.Ε.Κ. και η... αριστερά της προόδου!

bet365

Η βασική αναζήτηση της Ένωσης για την ενίσχυσή της από τους Ίβιτς και Καρέρα εστιάζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας και της επίθεσής της όπου δεδομένα στερείται επιλογών...

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η εποχή δεν επιτρέπει μεταγραφολογία... Αυτή είναι η πραγματικότητα και όσα μπορεί να ειπωθούν ή να γραφτούν στα ΜΜΕ είναι λογικό να αφορούν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που προτείνουν οι ατζέντηδες στα club με δεδόμενο τις ανάγκες που έχουν επικοινωνήσει οι ομάδες στην πιάτσα των μάνατζερ. Έτσι είναι λογικό να διαβάζουμε ονόματα και υποθέσεις μεταγραφικών στόχων που η αλήθεια είναι ότι ίσως ακόμη και να μην απασχόλησαν και να μην απασχολήσουν το οποιοδήποτε club στο οποίο εστιάζε το εκάστοτε δημοσίευμα!

Αυτό ισχύει και για την ΑΕΚ. Εννοείται πως δεν γίνεται να γλιτώσει η Ένωση από αυτό όπως και κάθε άλλη ομάδα. Έχουμε εξηγήσει στο ρεπορτάζ μας σε τούτο το site ότι τη δεδομένη χρονική περίοδο που υφίσταται παύση σε όλα τα ζητήματα ελέω Covid 19 όσα και να παρουσιάζουν τα ΜΜΕ είναι υποθέσεις και περιπτώσεις που ναι μεν ίσως να 'χουν προταθεί (ακόμη και να υφίστανται σε σχετικές λίστες) αλλά -δεδομένα- μέχρι εκεί! Δεν υπάρχει ουσιαστική εξέλιξη και πρόοδο σε κάποια από τις υποθέσεις αυτές...

Στην ΑΕΚ αν υποθέσουμε ότι πρέπει να ξεκαθαρίσουμε κάτι που αφορά τις προσθήκες, οι οποίες επαναλαμβάνουμε τούτη την περίοδο σαν θέματα που απασχολούν τους αρμόδιους είναι μετά τις περιπτώσεις των ελεύθερων και των δανεικών που θέλουν να διατηρήσουν οι υπεύθυνοι στο ρόστερ, αυτό είναι οι προτεραιότητες. Κοινώς ποιες είναι οι θέσεις για τις οποίες αν όλα μείνουν ως έχουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα και το ρόστερ θα πρέπει ούτως ή άλλως να γίνει κίνηση ουσιαστικής ενίσχυσης της ομάδας.

Ξεκάθαρα εδώ σε ότι αφορά στην ΑΕΚ και το κομμάτι βασικής ανάγκης προσθηκών θα εστιάσουμε στην... αριστερά της προόδου! Κοινώς ο Ίλια Ίβιτς (από νωρίς) και ο Μάσιμο Καρέρα (στην πορεία) αναγνώρισαν ότι αυτό που απαιτείται να αποκτηθεί πρώτα απ' όλα, εφόσον δεν υπάρξουν αλλαγές στα πρόσωπα που ήδη υπάρχουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα, είναι δυο ποδοσφαιριστές που θα καλύπτουν τις θέσεις του αριστερού μπακ και εκείνη του αριστερού εξτρέμ...

Στην πρώτη περίπτωση, αυτή του αριστερού ακραίου αμυντικού, θυμίζουμε ότι η ΑΕΚ στο ρόστερ της επόμενης σεζόν μένει μόνο με τον Έλντερ Λόπες που έχει ακόμη δυο χρόνια συμβόλαιο με το club και ο οποίος ικανοποιεί σε σημαντικό βαθμό τον Ιταλό προπονητή με τα χαρακτηριστικά του. Το συμβόλαιο του Νίκλας Χουλτ ολοκληρώνεται και έως τώρα δεν υπάρχει καμία επαφή και συζήτηση (δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν θα αλλάξει κάτι στο μέλλον) για το ενδεχόμενο να υπάρξει νέο deal που θα κρατήσει τον Σουηδό στην Ένωση.

Με αφορμή το γεγονός ότι η ΑΕΚ δεν δείχνει πρόθεση – διάθεση να κρατήσει τον Χουλτ στο ρόστερ της προφανώς και έχουν υπάρξει φήμες με μπακ που αγωνίζονται στη χώρα μας και ειδικότερα με τον Ινσούα του Παναθηναϊκού ο οποίος μένει -επίσης- ελεύθερος το καλοκαίρι και δεν τα έχει βρει με τους «πράσινους». Έως τούτη τη στιγμή επαφή, κρούση προς τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή και τον ατζέντη του, ή έστω διερευνητική προσέγγιση δεν υπάρχει από την Ένωση, με τον Σέρβο τεχνικό διευθυντή πάντως να έχει έτοιμη σχετική λίστα με τρεις τουλάχιστον περιπτώσεις (τα ονόματα των οποίων δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας)!

Σχετικά με το αριστερό άκρο της επίθεσης, τον αριστερό εξτρέμ που λέμε στο 4-3-3 ή στο 4-2-3-1, η περίπτωση που δεδομένα γνωρίζουμε ότι υπάρχει στη λίστα των Ίβιτς – Καρέρα, δεν είναι άλλη από εκείνη του Τάνκοβιτς ο οποίος είναι «γνωστός» μας από τη περασμένη (χειμερινή) μεταγραφική περίοδος. Ο 25χρονος άσος της Χάμαρμπι που έχει εξαιρετικές σεζόν με το συγκεκριμένο club και έφτασε σε προφορικό deal (αλλά στο τέλος χάλασε) με την Τζένοα μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και έχει ρίξει κατά πολύ τις απαιτήσεις από εκείνες των 800 με 750 χιλιάδων ευρώ (συν μπόνους υπογραφής ως ελεύθερος κοντά στο εκατομμύριο) που αξίωνε τον Γενάρη...

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι εδώ και καιρό (κάτι λογικό και αναμενόμενο αφού ο Ίβιτς έπρεπε να ψάξει για άλλες περιπτώσεις όταν ο Τάνκοβιτς όδευε προς Ιταλία) υπάρχουν τουλάχιστον δυο εξίσου σοβαρές υποψηφιότητες για το αριστερό άκρο της επίθεσης της ΑΕΚ. Για καμία δεν προκύπτει ότι είναι σε προχωρημένο επίπεδο και αυτό λόγω της πανδημίας και των ευκαιριών που μπορεί να προκύψουν από αυτή στο άμεσο μέλλον όπως αναγνωρίζουν παντού ότι θα υπάρξουν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα