Το «Σαν Σήμερα» της 21ης Απριλίου

Gazzetta team
Το «Σαν Σήμερα» της 21ης Απριλίου

bet365

Με το αήττητο πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ να ξεχωρίζει, δείτε τι έγινε στην Α' Εθνική στις 21 Απριλίου.

1974

Στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, ο ΑΠΟΕΛ υποδέχεται τον Φωστήρα στο παλιό ΓΣΠ. Βρίσκεται σε εξαιρετική μέρα και πετυχαίνει την ευρύτερη νίκη κυπριακής ομάδας στην ιστορία της Α’ Εθνικής με 5-1 (2’ σουτ Στυλιανού, 15’ αυτογκόλ Καρακίδης, 25’ σουτ Τιμοθέου, 29’ σουτ, 44’ σουτ Μάρκου – 62’ σουτ Πανόπουλος). Ο ΑΠΟΕΛ, που πέτυχε και τα πέντε γκολ στο πρώτο ημίχρονο, μετά από λίγες μέρες πέτυχε το ίδιο σκορ επί του Πανσερραϊκού.

1985

Επτά αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος, όλα τα μάτια είναι στα Τρίκαλα, όπου ο Ηρακλής παίζει τυπικά γηπεδούχος με τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ έχει 36 βαθμούς, ο Ηρακλής 33, ενώ ακριβώς πίσω είναι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ. Στο ντέρμπι κορυφής επικρατεί τελικά ο ΠΑΟΚ με 1-0 (1’ σουτ Σκαρτάδος) και ξεφεύγει πέντε βαθμούς από όλους τους άλλους.

1997

Η ΑΕΚ είναι έξι βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό και έχει δύσκολη αποστολή στη Βέροια. Μάλιστα στο 30’ δέχεται γκολ πρώτη από τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, αλλά και δικού της, Τάσου Μητρόπουλου. Είναι το 91o και τελευταίο του διεθνή επιθετικού στην Α’ Εθνική. Τελικά η ΑΕΚ καταφέρνει να ισοφαρίσει στο 86’ με το Μανωλά σε 1-1, για να παραμείνει στους έξι βαθμούς από τον Ολυμπιακό.

2019

Ο ΠΑΟΚ είναι μπροστά από τον Ολυμπιακό πέντε βαθμούς, με δύο αγώνες να απομένουν ως το τέλος του πρωταθλήματος. Υποδέχεται τον υποβιβασμένο πλέον Λεβαδειακό με στόχο να εξασφαλίσει μαθηματικά τον τίτλο. Και το κάνει με με 5-0 (3’ σουτ, 60’ κεφαλιά Σάκχοφ, 9’ πέναλτι Μπίσεσβαρ, 53’ κεφαλιά Βαρέλα, 81’ σουτ Σφιντέρσκι) για να πάρει πρωτάθλημα μετά από 34 χρόνια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα