Ολυμπιακός: Διαδικτυακή συνάντηση των Σχολών του

Ολυμπιακός: Διαδικτυακή συνάντηση των Σχολών του

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Διαδικτυακή συνάντηση των Σχολών του

bet365

Διαδικτυακή συνάντηση των Σχολών του Ολυμπιακού από επαρχία και εξωτερικό υπήρξε στο πλαίσιο των meetings που προγραμματίζει η ομάδα και θα συνεχιστούν με την ίδια λίστα Σχολών αλλά και με αυτές της Αττικής.

Powerfest: Η δημοφιλής σειρά από τουρνουά για τους λάτρεις του πόκερ. |21+

Έγινε διαδικτυακή συνάντηση και των Σχολών του Ολυμπιακού από επαρχία και εξωτερικό & τα meetings θα συνεχιστούν με την ίδια λίστα Σχολών αλλά και με αυτές της Αττικής. Πάντα στο πλαίσιο της συμπλήρωσης 20 ετών λειτουργίας των Σχολών και των δράσεων που έχουν ξεκινήσει νωρίτερα μέσα στο 2020 αλλά αναγκαστικά περιορίζονται μόνο διαδικτυακά στην παρούσα.

Σε καθημερινή βάση πλέον, η Ακαδημία του Ολυμπιακού βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τους συνεργάτες της, με τις Σχολές ποδοσφαίρου επαρχίας και εξωτερικού να παίρνουν σειρά την Πέμπτη 9/4. Παρόντος του υπεύθυνου Δικτύου Σχολών, κ. Βασίλη Νάνου, των συνεργατών του Έλσα Πιτσάκη, Χρήστου Σολωμού και του Τεχνικού Διευθυντή της Ακαδημίας, κ. Θοδωρή Ελευθεριάδη, πραγματοποιήθηκε ένας ουσιαστικός και εποικοδομητικός διάλογος ανάμεσα σε 20 συμμετέχοντες, με την επικαιρότητα της πανδημίας του κορονοϊού και τα μέτρα που έχει λάβει κάθε Σχολή να μονοπωλούν το ενδιαφέρον.
Στο web meeting συμμετείχαν οι Σχολές από Σικάγο, Ουάσινγκτον, Κύπρο, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Λειβαδιά, Λέσβο, Πύργο, Ρέθυμνο, Ρόδο, Χαλκίδα, Χανιά και Χίο. Μπορεί η δύσκολη πραγματικότητα να έχει βγάλει εκτός από το κανονικό τους πρόγραμμα τις «ερυθρόλευκες» Σχολές ποδοσφαίρου, ωστόσο στο πλαίσιο της συμπλήρωσης 20 χρόνων συνεχούς λειτουργίας τους, οι δράσεις –έστω και μέσω διαδικτύου- δεν γίνεται να σταματήσουν.

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

SUPERLEAGUE NEWS FEED