Νάστος: «Ο ΟΦΗ θα καταθέσει ένα σεβαστό ποσό, το παν η αλληλεγγύη»

Νάστος: «Ο ΟΦΗ θα καταθέσει ένα σεβαστό ποσό, το παν η αλληλεγγύη»

Gazzetta team
Νάστος: «Ο ΟΦΗ θα καταθέσει ένα σεβαστό ποσό, το παν η αλληλεγγύη»

bet365

Ο Ανέστης Νάστος ανήγγειλε μέσα από τον τηλεμαραθώνιο του ΠΣΑΠ και του gazzetta.gr την κίνηση του ΟΦΗ να καταθέσει ένα σημαντικό ποσό στηρίζοντας το εγχείρημα και έστειλε μήνυμα αλληλεγγύης.

Virtual Sports* στο επίκεντρο του καζίνο. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ο αρχηγός του ΟΦΗ εκπροσώπησε τους Ομιλήτες στον τηλεμαραθώνιο του ΠΣΑΠ και του gazzetta.gr και ανακοίνωσε ότι ο σύλλογος θα καταθέσει σημαντικό ποσό στο πλαίσιο του εγχειρήματος. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ανέστης Νάστος:

«Το πιο σημαντικό είναι η αλληλεγγύη, ο συνάνθρωπος και αξίζουν συγχαρητήρια στον ΠΣΑΠ, σε όλους τους ποδοσφαιριστές και τους αθλητές. Εμείς σαν παίκτες του ΟΦΗ θα καταθέσουμε ένα σοβαρό ποσό, κάνω έκκληση στους ανθρώπους του Ηρακλείου ότι το μόνο που έχουν να κάνουν, είναι να στείλουν ένα sms».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα