Φεράρι: «Το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να μείνουμε σπίτι»

Φεράρι: «Το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να μείνουμε σπίτι»

Gazzetta team
Φεράρι: «Το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να μείνουμε σπίτι»

bet365

Ο μπακ του Βόλου μίλησε για τις πολύ καλές εντυπώσεις που διατηρεί από τη χώρα μας και την πανδημία του κορονοϊού

Για τις συνθήκες που βρήκε στον Βόλο όπου και είναι απόλυτα ικανοποιημένος, αλλά και την πανδημία του κορονοϊού, μίλησε ο Φεράρι σε ΜΜΕ της πατρίδας του.

«Αισθάνομαι καλά εδώ. Είμαι σε μία πολύ όμορφη πόλη που έχει βουνό και θάλασσα. Στην αρχή ήταν δύσκολο να προσαρμοστώ καθώς ήμουν σε μία νέα χώρα και ήταν δύσκολο και με τη γλώσσα, όμως είμαι μαζί με τρεις συμπατριώτες μας που ο ένας βοηθάει τον άλλον και γίνεται πιο εύκολο για εμάς. Πλέον ξέρω και λίγο τα ελληνικά. Τελειώσαμε τη σεζόν λίγους μόνο πόντους μακριά από τα πλέι οφ, αλλά κάναμε καλή χρονιά. Ηταν η πρώτη της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία. Είμαστε μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού και περιμένουμε να δούμε πότε θα παίξουμε τα εναπομείναντα επτά παιχνίδια», είπε αρχικά ο Αργεντινός αριστερός μπακ. Και μετά αναφέρθηκε στην κατάσταση που επικρατεί λόγω του κορονοϊού. «Βρισκόμαστε σε καραντίνα και πρέπει να πάρεις άδεια για να βγεις έξω και να αγοράσεις τρόφιμα ή φάρμακα. Πάντως η Ελλάδα είναι μία χώρα που δεν έχει πάρα πολλά κρούσματα και τα μέτρα προστασίας έχουν παρθεί πάρα πολύ καιρό. Προπονούμαστε στο σπίτι και έχουμε πάρει ειδικό πρόγραμμα από την ομάδα. Υπάρχουν αμφιβολίες για το τι θα συμβεί. Είναι μία τραγική κατάσταση που επικρατεί σε όλο τον κόσμο, αλλά υπάρχουν ειδικοί που παλεύουν κάθε μέρα εναντίον του ιού και να βρουν τη λύση. Το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε εμείς είναι να μείνουμε σπίτι και να προσέξουμε τους εαυτούς μας. Ελπίζω η πανδημία να μην συνεχίσει να εξαπλώνεται», σχολίασε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα