Μαρινάκης: «Η Επανάσταση του 1821 σηματοδότησε τις θυσίες των Ελλήνων, θα τα καταφέρουμε πάλι» (pic)

Μαρινάκης: «Η Επανάσταση του 1821 σηματοδότησε τις θυσίες των Ελλήνων, θα τα καταφέρουμε πάλι» (pic)

Gazzetta team
Μαρινάκης: «Η Επανάσταση του 1821 σηματοδότησε τις θυσίες των Ελλήνων, θα τα καταφέρουμε πάλι» (pic)

bet365

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στέλνει το δικό του μήνυμα, με αφορμή την επέτειο του 1821 και δηλώνει βέβαιος πως οι Ελληνες θα τα καταφέρουν και στη δοκιμασία με τον κορονοϊό.

Powerfest: Η δημοφιλής σειρά από τουρνουά για τους λάτρεις του πόκερ. |21+

Μετά το μήνυμά του για το πως νίκησε τον κορονοϊό, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, δηλώνει βέβαιος πως οι Ελληνες θα τα καταφέρουν και τώρα με τον κορονοϊό.

Το μήνυμα του διοικητικού ηγέτη του Ολυμπιακού:

Η Επανάσταση του 1821 σηματοδότησε τις θυσίες των Ελλήνων απέναντι στον κατακτητικό ζυγό μέχρι την κατάκτηση της Ελευθερίας και την απαρχή του ελληνικού κράτους. Η ενότητα και η ομοψυχία στα δύσκολα, χαρακτηριστικά που μας διέπουν σαν λαό, πρέπει όπως και την 25η Μαρτίου 1821 να πρωταγωνιστήσουν ξανά, σε αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο που περνάει η πατρίδα μας. Είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρουμε και πάλι. Ζήτω η Ελλάδα! The Greek Revolution of 1821 represents the sacrifice of the Greeks against the oppresors’ yoke until Freedom was earned and the Greek State was established. The same traits displayed on March 25th, 1821 that define our nation, unity and solidarity in times of hardships, should shine anew in this difficult conjuncture for our homeland. I am confident we will see it through once again. Hurray for Greece! #Greece #1821 #GreekIndependenceDay #Proud #Greeks

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evangelos Marinakis (@evangelos.marinakis) στις

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα