Υπόθεση ΠΑΟΚ - Ξάνθης: Τα υπομνήματα, η διαδικασία και πότε αναμένονται οι αποφάσεις

Gazzetta team
Υπόθεση ΠΑΟΚ - Ξάνθης: Τα υπομνήματα, η διαδικασία και πότε αναμένονται οι αποφάσεις

bet365

Οι εμπλεκόμενες πλευρές επρόκειτο να στείλουν την Τρίτη ηλεκτρονικά τα υπομνήματά τους για την εκδίκαση των υποθέσεων των ΠΑΟΚ και Ξάνθης και να περιμένουν απόφαση από την 1η Απριλίου και μετά. Τι ζητούν Πανιώνιος και ΑΕΛ.

Όπως είχε γίνει γνωστό εδώ και μέρες το προεδρείο είχε δώσει σε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές (Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΛ και Πανιώνιο) προθεσμία για υπομνήματα μέσω e-mails μέχρι σήμερα Τρίτη (στις 3 το μεσημέρι). Αυτό αφορά και στις δύο υποθέσεις. Και του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη για την πολυϊδιοκτησία και της Ξάνθης για το μετοχολόγιό της και την ανάκληση του πιστοποιητικού της.

Σε σχέση με την ΑΕΛ έχει προχωρήσει στις απαιτούμενες ενέργειες και με ένσταση για το θέμα της πολυϊδιοκτησίας. Ο Πανιώνιος έχει κινηθεί για το ζήτημα του μετοχολογίου της Ξάνθης και φαίνεται πως και και εκείνος και η ΑΕΛ επιζητούν τον υποβιβασμό των Ακριτών.

Μετά την κατάθεση των υπομνημάτων οι ομάδες θα πρέπει να πάρουν αριθμό πρωτοκόλλου, κάτι που για να γίνει βέβαια πρέπει να είναι ανοιχτή η αρμόδια υπηρεσία της ΕΠΟ, η οποία στην παρούσα φάση δεν μπορεί να λειτουργήσει λόγω κορονοϊού. Η ελληνική Ομοσπονδία έχει κλείσει όλες τις υπηρεσίες της έως και τα τέλη Μαρτίου και μετά θα επαναξιολογηθεί η κατάσταση. Άρα λοιπόν στην καλύτερη των περιπτώσεων οι αποφάσεις αναμένονται από την 1η Απριλίου και μετά.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα