Εκδίκαση της Ξάνθης: Μετά από 3,5 ώρες μέσω τηλεδιάσκεψης υπομνήματα για Τρίτη και αποφάσεις από βδομάδα!

Δημήτρης Τομαράς
Εκδίκαση της Ξάνθης: Μετά από 3,5 ώρες μέσω τηλεδιάσκεψης υπομνήματα για Τρίτη και αποφάσεις από βδομάδα!

bet365

Μετά από διαδικασία 3,5 ωρών μέσω τηλεδιάσκεψης ολοκληρώθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης του μετοχολογίου και της ανάκλησης του πιστοποιητικού της Ξάνθης. Προθεσμία για υπομνήματα με ηλεκτρονικό τρόπο για όλους μέχρι την Τρίτη στις 3 το μεσημέρι και αποφάσεις από βδομάδα.

Εν μέσω κορονοϊού και πρωτόγνωρων και δύσκολων καταστάσεων έγινε η εκδίκαση της υπόθεσης της Ξάνθης για το μετοχολόγιο αλλά και το θέμα της ανάκλησης του πιστοποιητικού συμμετοχής της. Συνοπτικά λοιπόν:

  • Η εκδίκαση έγινε μέσω τηλεδιάσκεψης και κράτησε περίπου 3,5 ώρες. Δεν παρέστησαν με λινκς οι Πανιώνιος και ΑΕΛ, που έστειλαν όμως εγγράφως τις θέσεις τους αλλά και υπομνήματα. Η ΑΕΛ δήλωσε πως δεν ήθελε να μετάσχει σε τηλεδιάσκεψη.
  • Η Ξάνθη πατώντας πάντως στην απόφαση του διοικητικού εφετείου εξήγησε πως από το 2012 και μετά η ΕΕΑ δεν έχει αρμοδιότητα και νομική δυνατότητα να άρει το πιστοποιητικό συμμετοχής. Άρα η δίωξη πρέπει να ανασταλεί μέχρις ότου τελειώσει το θέμα των πολιτικών δικαστηρίων που έχει προσφύγει.
  • Οι Ακρίτες από την άλλη επιμένουν πως τα όποια φερόμενα - κατά την άποψή τους - αδικήματα έχουν τελεστεί έχουν παραγραφεί λόγω παρέλευσης τριμήνου. Επίσης ότι η ΠΑΕ δεν γνώριζε τις μετοχικές διαδικασίες μέχρις ότου ενημερώθηκε το Δ.Σ. της.
  • Ο Ολυμπιακός ανέδειξε οικονομικά στοιχεία της INSPORTS και ότι η απόφαση της ΕΕΑ δεσμεύει την Επιτροπή Εφέσεων και δεν μπορεί να κάνει την έρευνα της συγκεκριμένης Επιτροπής αλλά ούτε και να μπει στην ουσία.
  • Οι Πειραιώτες επέμειναν στο ότι η Ξάνθη είχε λάβει γνώση για όλο το θέμα των μετοχών καθώς τις εταιρείες εκπροσωπούσαν οι Χαλαβαζής και Στράτος, που είναι στο Δ.Σ. της ομάδας. Επίσης ότι ακόμα η Ξάνθη παίζει με πιστοποιητικό της VIAMAR.
  • Ο ΠΑΟΚ παρενέβη ελάχιστα στην υπόθεση και είχε απλά μία μικρή αντιπαράθεση με τον Ολυμπακό όταν αναφέρθηκε το όνομα του Σαββίδη.
  • Το προεδρείο έδωσε σε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές προθεσμία για υπομνήματα μέσω e-mails μέχρι την προσεχή Τρίτη στις 3 το μεσημέρι. Αυτό αφορά και στις δύο υποθέσεις. Και του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη για την πολυϊδιοκτησία και της Ξάνθης.
  • Διαβάστε πιο κάτω στο Live του Gazzetta - που ήταν παρών στην τηλεδιάσκεψη και κάλυψε τα πάντα - όλα όσα έγιναν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα