Μαρτίνς: «Εστιάζω στον Ολυμπιακό, είμαστε σε σοβαρές συζητήσεις»

Μαρτίνς: «Εστιάζω στον Ολυμπιακό, είμαστε σε σοβαρές συζητήσεις»

Gazzetta team
Μαρτίνς: «Εστιάζω στον Ολυμπιακό, είμαστε σε σοβαρές συζητήσεις»

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς μιλώντας σε ΜΜΕ στη Ρωσία επανέλαβε την αφοσίωσή του στον Ολυμπιακό και ότι γίνονται σοβαρές συζητήσεις σε σχέση με το μέλλον των δύο πλευρών. Τι άλλο είπε.

Ο Μαρτίνς είπε για:

Τον Μαρινάκη και τον ιό: «Ήταν στην Αγγλία όταν το έμαθε. Για μας αυτά τα νέα ήταν άσχημα, αλλά είμαστε δίπλα του, έστω και νοητά. Μετά το ματς με την Άρσεναλ έμεινε στην Αγγλία και δεν είχε επαφή με κανέναν από την ομάδα. Από αυτή την άποψη, όλα είναι καλά. Κάναμε τις απαραίτητες εξετάσεις, κανένας δεν είχε συμπτώματα και το πιο σημαντικό, δεν υπάρχει… παράνοια. Θεωρώ πως αυτό είναι το κλειδί».

Τις προπονήσεις: «Δεν προπονούμαστε, όλοι είμαστε σε περιορισμό και τα παιδιά κάνουν ασκήσεις στο σπίτι περιμένοντας τις επόμενες ανακοινώσεις. Ελπίζουμε να περάσει γρήγορα. Ξέρω πως πολλοί παίκτες νιώθουν μόνοι, ειδικά οι ξένοι, και ανησυχούν για τους δικούς τους. Δεν ξέρω πότε θα επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Άλλοι λένε Μάιο, άλλοι Ιούνιο… Το θέμα δεν είναι μόνο η καραντίνα. Ακόμη κι αν σταματήσει, δεν μπορούμε να παίξουμε την αμέσως επόμενη μέρα. Χρειάζεται μια μικρή προετοιμασία. Δεν θέλω να τραυματιστούν οι παίκτες μου».

Το επίπεδο στην Ελλάδα: «Έχουμε άλλα δέκα ματς και οι πιο δυνατές ομάδες θα παίξουν μεταξύ τους. Θα έχουμε δύσκολα ματς με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό. Πολλά ντέρμπι, άρα δεν έχει κριθεί ακόμη τίποτα».

Τα ματς με Κρασνοντάρ: «Δεν ήταν εύκολο. Ήταν δύσκολα ματς. Η Κράσνονταρ έχει εξαιρετικούς παίκτες και παίζει επιθετικά. Σημασία μεγάλη έπαιξε το πρώτο ματς γκολ στο πρώτο παιχνίδι. Μετά βρήκαμε χώρους και η Κράσνονταρ έγινε νευρική. Στα δέκα τελευταία λεπτά ρίσκαρε και το εκμεταλλευτήκαμε. Μου άρεσε σαν ομάδα και μου αρέσει και το πώς χτίστηκε σαν ομάδα. Θα πρέπει να είναι περήφανοι στη Ρωσία που έχουν μια τέτοια ομάδα, που έχει τόσο λαμπρό μέλλον».

Τους Έλληνες: «Είναι σημαντικό να έχεις γηγενείς. Όταν ήρθα στον Ολυμπιακό είχαμε μόνο τρεις, τώρα έχουμε 9-10. Έχει σημασία όμως και να παίζουν. Θέλω να συμμετέχω σαν προπονητής στην εξέλιξη νέων παικτών».

Το εάν θα πήγαινε Ρωσία και τον Ολυμπιακό: «Τώρα εστιάζω στον Ολυμπιακό όπου έχουμε σοβαρές συζητήσεις. Είμαστε σε σοβαρές συζητήσεις με την ομάδα. Όμως στο μέλλον γιατί όχι; Το ρωσικό πρωτάθλημα είναι δυνατό και κάθε προπονητής με κίνητρο θα είχε κίνητρο να δουλέψει εκεί».

Το πως συγκρίνει Ελλάδα και Ρωσία: «Είναι άλλο επίπεδο. Η Ρωσία έχει υψηλότερο επίπεδο ανταγωνισμού και καλύτερες υποδομές. Επίσης η ποιότητα των παικτών είναι υψηλότερη. Στην Ελλάδα δυστυχώς υπάρχουν μόνο 2-3 ποιοτικά γήπεδα».

Τον Βαλμπουενά: «Είναι φανταστικός παίκτης, στα 36 αλλά σε εξαιρετική κατάσταση. Το πιο σημαντικό στοιχείο του είναι πόσο αφοσιωμένος είναι. Είναι απίστευτος επαγγελματίας, πάντα στην πρώτη γραμμή. Είναι ένα παράδειγμα για όλους. Βρίσκεται τόσα χρόνια στο υψηλό επίπεδο και του αξίζουν συγχαρητήρια».

Το Europa League: «Έχουμε πρώτα τη ρεβάνς με την Γουλβς, που δεν ξέρουμε πότε θα γίνει. Είναι περίπλοκη κατάσταση. Η πρόκριση επί της Άρσεναλ ήταν σπουδαία υπόθεση, ο Ολυμπιακός έδειξε πως το ελληνικό ποδόσφαιρο μπορεί να διακριθεί στην Ευρώπη. Η ελληνική λίγκα είχε χάσει έδαφος, αλλά ελπίζουμε πως θα το αλλάξουμε αυτό με την πορεία μας».

Το στιλ που θέλει να παίζει: «Το επιθετικό ποδόσφαιρο με κατοχή μπάλας. Δουλεύουμε πολύ σε αυτό. Θέλουμε να κερδίζουμε κάθε ματς, να παίζουμε επιθετικά και δεν μας αρέσει να χάνουμε την μπάλα. Ακόμη και στο ματς με την Άρσεναλ είχαμε την κατοχή της μπάλας. Όποιος έχει την μπάλα μπορεί και να σκοράρει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα