Ολυμπιακός: «Ο Μαρινάκης θέλει να αγοράσει και την Τρουά και έχει κάνει πρόταση»

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: «Ο Μαρινάκης θέλει να αγοράσει και την Τρουά και έχει κάνει πρόταση»
Γαλλικό ρεπορτάζ υποστηρίζει πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει ενδιαφερθεί & έχει κάνει κινήσεις και πρόταση για να προχωρήσει σε αγορά της γαλλικής Τρουά. Διάψευση από τον Ολυμπιακό.

Το le10sport.com σε αποκλειστικό του ρεπορτάζ υποστηρίζει πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει δείξει ενδιαφέρον, κάνοντας και την σχετική κρούση, για την αγορά της Τρουά. Οι Γάλλοι υπογραμμίζουν πως με ποσό 12 εκατ. ευρώ οι ιθύνοντες της Τρουά θα ήταν ευχαριστημένοι. Ο Μαρινάκης ως γνωστόν εκτός από τον Ολυμπιακό έχει και τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Η Τρουά είναι ομάδα League 2 στην Γαλλία, που βρίσκεται στην 4η θέση της κατηγορίας. Ο Ολυμπιακός και στο πρόσφατο παρελθόν αλλά και γενικότερα έχει επαφές και δίκτυο στην Γαλλία μέσω των Ισά, Μοντέστο και Καρεμπέ και σε ομάδες όπως η Αζαξιό και η Γκαζελέκ Αζαξιό. Στο ρόστερ της η Τρουά έχει παίκτες που στο Transfermarkt κοστολογούνται μέχρι και 1.5 εκατ. ευρώ όπως ο ακραίος μπακ Παπέ Σουαρέ. Από την πλευρά των Πειραιωτών πάντως υπάρχει διάψευση των πληροφοριών και του δημοσιεύματος με την σημείωση ότι δεν υφίσταται ούτε καν ενδιαφέρον.

SUPERLEAGUE NEWS FEED