Φορτούνης στους συμπαίκτες του: «Σας ζητώ συγγνώμη»

Φορτούνης στους συμπαίκτες του: «Σας ζητώ συγγνώμη»

Φορτούνης στους συμπαίκτες του: «Σας ζητώ συγγνώμη»

bet365

Ο Κώστας Φορτούνης μίλησε στους συμπαίκτες του, το πρωί της Κυριακής και απολογήθηκε για την συμπεριφορά του. Επικροτήθηκε με χειροκρότημα η συγγνώμη του.

Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις. |21+

Εμεινε εκτός απόστολής για το ματς με την Αρσεναλ στο Λονδίνο, μετά από απόφαση του Μαρτίνς. Εμεινε εκτός κι από το ματς με τον Παναιτωλικό. Ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν ξεκάθαρος στη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς με την Αρσεναλ.

«Κανένας δεν είναι πάνω από τον Ολυμπιακό», είπε χαρακτηριστικά.

Κι αυτό το μήνυμα ο Μαρτίνς το επανέλαβε στον Φορτούνη και για το σημερινό ματς με τον Παναιτωλικό.

Ενα μήνυμα που φαίνεται ότι έλαβε ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων». Ο Κώστας Φορτούνης το πρωί της Κυριακής μάζεψε τους συμπαίκτες του στ' αποδυτήρια και τους απολογήθηκε.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όλους. Ο,τι έγινε ήταν ένα λάθος. Ως αρχηγός, είτε παίζω είτε δεν παίζω, θέλω να κερδίζουμε παντού. Και είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος για ό,τι κάναμε με τον ΠΑΟΚ και την Αρσεναλ.

Να αφήσουμε πίσω ό,τι έγινε και να πάμε παρακάτω. Να παλέψουμε όλοι μαζί, ενωμένοι, για το καλό της ομάδας. Και πάλι ζητώ συγνώμη», είπε μεταξύ άλλων ο Κώστας Φορτούνης.

Οι συμπαίκτες του μάλιστα έσπευσαν να τον χειροκροτήσουν για αυτό το οποίο έκανε.

Και με Μαρτίνς

Ο Ελληνας μέσος είχε σκοπό να μιλήσει και με τον Πέδρο Μαρτίνς για την συμπεριφορά του και δεν αποκλείεται να το έκανε αμέσως μετά την ομιλία που έκανε στους συμπαίκτες του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα