Ξάνθη: Οδηγίες Παράσχου σε άμυνα και επίθεση

Gazzetta team
Ξάνθη: Οδηγίες Παράσχου σε άμυνα και επίθεση

bet365

Η Ξάνθη ανέβασε ρυθμούς στην προπόνηση της Τετάρτης, με τον Γιώργο Παράσχο να δίνει συγκεκριμένες οδηγίες στο ανασταλτικό και επιθετικό κομμάτι.

Η Ξάνθη προετοιμάζεται για το ματς της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας της σεζόν κόντρα στον ΠΑΟΚ με τους παίκτες των Ακριτών να ανεβάζουν ρυθμούς στην προπόνηση της Τετάρτης. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης, ταχυδύναμης και τακτικής.

Ο Γιώργος Παράσχος έδωσε συγκεκριμένες οδηγίες στους παίκτες του στο ανασταλτικό και επιθετικό κομμάτι. Ο τεχνικός της Ξάνθης δεν υπολογίζει για το ματς με τον ΠΑΟΚ τον Ματίας Κάστρο, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα