Κώτσιρας: «Δεν εξαρτώνται πια όλα από εμάς»

Gazzetta team
Κώτσιρας: «Δεν εξαρτώνται πια όλα από εμάς»

bet365

Η 6η θέση δεν εξαρτάται πλέον από τον Αστέρα αποκλειστικά και σ' αυτό στάθηκε ο Γιάννης Κώτσιρας.

Ο διεθνής δεξιός μπακ δήλωσε στη «Nova»:

«Σε κάθε παιχνίδι μελετάς τον αντίπαλο σου (σ.σ Χατζηγιοβάννης). Δεχτήκαμε νωρίς γκολ στο δεύτερο μέρος, δεν περιμέναμε μια τέτοια εξέλιξη και για αυτό δυσκολευτήκαμε να αντιδράσουμε.

Δυστυχώς δεν καταφέραμε να κερδίσουμε ένα παιχνίδι που ήταν για εμάς τελικός. Ο Παναθηναϊκός είναι μια καλά δουλεμένη ομάδα. Εμείς θα κοιτάξουμε το αυριανό παιχνίδι ΑΕΚ – ΟΦΗ, δεν εξαρτώνται όλα από εμάς και θα δούμε που θα καταλήξουμε.

Δυστυχώς το πρώτο εξάμηνο δεν εξελίχθηκε καλά, χάναμε ημίχρονα και πολλούς βαθμούς, είναι κάτι που έχουμε συζητήσει. Όπως είδαμε με ένα καλό σερί αποτελεσμάτων μπορεί να σε φέρει κοντά στις θέσεις Ευρώπης.

Ο προπονητής έχει παίξει τον δικό του ρόλο στην ανάκαμψη της ομάδας. Είμαστε μελετημένοι τακτικά, έχουν μικρύνει οι αποστάσεις και έχουν έρθει κοντά οι γραμμές. Σήμερα δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε, όμως συνολικά η αλλαγή της εικόνας του αγώνα οφείλεται στον κύριο Ράσταβατς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα