ΟΦΗ: Μέσα Νέιρα και Μαρινάκης για ΑΕΚ

Gazzetta team
ΟΦΗ: Μέσα Νέιρα και Μαρινάκης για ΑΕΚ

bet365

Τόσο ο Χουάν Νέιρα, όσο και ο Νίκος Μαρινάκης ξεπέρασαν τα προβλήματά τους και βρίσκονται στην αποστολή του ΟΦΗ για το ματς με την ΑΕΚ.

Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε το Σάββατο το πρωί την προετοιμασία του για το κυριακάτικο εκτός έδρας ματς στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ (19:30) με τον Γιώργο Σίμο να παίρνει στην αποστολή και τον Νέιρα και τον Μαρινάκη. Αμφότεροι ξεπέρασαν τραυματισμό και ίωση αντίστοιχα και προπονήθηκαν κανονικά.

Ο Σίμος πήρε 19 ποδοσφαιριστές στην αποστολή για τον αγώνα με την ΑΕΚ. Σε αυτήν βρίσκονται οι: Σωτηρίου, Γουάλεϊ, Δερμιτζάκης, Κουτρουμπής, Νάστος, Νέιρα, Μάνος, Ναμπί, Σεμέδο, Βίκτορ, Μαρινάκης, Γιαννούλης, Τσιλιανίδης, Φιγκεϊρέδο, Βαζ, Στάικος, Μεγιάδο, Κοροβέσης, Μπράουν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα