Το τρομερό μήνυμα του Ατσόγλου: «Το ποδόσφαιρο για τα παιδιά πρέπει να είναι διασκέδαση αλλιώς δεν έχει νόημα» (pic)

Το τρομερό μήνυμα του Ατσόγλου: «Το ποδόσφαιρο για τα παιδιά πρέπει να είναι διασκέδαση αλλιώς δεν έχει νόημα» (pic)

Δημήτρης Τομαράς
Το τρομερό μήνυμα του Ατσόγλου: «Το ποδόσφαιρο για τα παιδιά πρέπει να είναι διασκέδαση αλλιώς δεν έχει νόημα» (pic)

bet365

Ο Νίκος Ατσόγλου, τεχνικός της Σχολής Αλίμου για τον Ολυμπιακό, μέσω του Facebook των Ακαδημιών των Πειραιωτών έστειλε ένα τρομερό μήνυμα για τις μικρές ηλικίες.

Πιο αναλυτικά η ανάρτηση:

Ονομάζομαι Νίκος Ατσόγλου. Γεννήθηκα το 1969 στην Κόρινθο και είμαι παντρεμένος με δύο παιδιά. Είμαι προπονητής ποδόσφαιρου, κάτοχος διπλώματος UEFA B, πρώην ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής στις σχολές ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού. Τα πρώτα μου βήματα ως προπονητής ήταν στο ποδόσφαιρο σάλας (Futsal) με την ομάδα Ολυμπιάδα Αγίας Παρασκευής την οποία οδήγησα στην πρώτη κατηγορία όπου βρίσκεται μέχρι και σήμερα, μετέπειτα στις ακαδημίες της Δόξας Βύρωνα στο κλασικό ποδόσφαιρο και από το 2009 ανήκω στην οικογένεια του Ολυμπιακού ως προπονητής στις σχολές του Δικτύου, με πρώτο σταθμό τη Σχολή της Βάρης και από το 2013 στη Σχολή του Αλίμου όπου βρίσκομαι μέχρι και σήμερα.

Το επάγγελμα του προπονητή σε Ακαδημία ποδοσφαίρου, το επιλέγεις για τα χαμόγελα που θα προσφέρεις σε όλα αυτά τα παιδιά. Για να προσφέρεις άπλετα γνώσεις αλλά και για να πάρεις, για να βάλεις και εσύ το λιθαράκι σου στη διαμόρφωση της αυριανής κοινωνίας. Για όλες τις συγκινήσεις που θα σου προσφέρουν, για όλη την αγάπη που θα σου δείξουν. Γίνεσαι προπονητής για όλα εκείνα που θα σου δείξουν και θα σου χαρίσουν σαν «ευχαριστώ» για όσα τους δίδαξες. Επειδή τα χαμόγελα που θα προσφέρεις θα έρθουν πίσω και στο δικό σου πρόσωπο και θα είσαι και εσύ πάντα χαρούμενος. Για να τους μάθεις πώς να χρησιμοποιούν τα φτερά που ήδη έχουν και να πετάξουν. Για να είσαι ένας από τους λόγους που θέλουν να παίξουν μπάλα. Για να ακούσεις το πιο γλυκό «ευχαριστώ» σε όλο τον κόσμο, γιατί στον αθλητισμό και τις προοπτικές του, σημασία έχει το ταξίδι και όχι ο προορισμός.

Συμβουλή του μήνα: Στις μικρές ηλικίες η νίκη δεν είναι το παν, το πιο σημαντικό είναι οι νεαροί παίκτες να καταφέρουν να αναπτύξουν τις δημιουργικές τους ικανότητες και την εμπιστοσύνη στον εαυτό τους. Το ποδόσφαιρο για τα παιδιά πρέπει να είναι διασκέδαση αλλιώς δεν έχει νόημα. Τα παιδιά πρέπει να νιώθουν ότι μπορούν να εκφραστούν ελεύθερα στο γήπεδο και να γίνονται καλύτερα μέσα από τα λάθη τους. Ας κάνουμε λοιπόν ακόμα πιο χαρούμενα παιδιά, παιδιά που θα αγαπήσουν ακόμη περισσότερο το άθλημα με αξιοπρέπεια, σεβασμό και ήθος, σύμφωνα με τα αθλητικά ιδεώδη του ευ αγωνίζεσθαι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα