Αστέρας Τρίπολης: Μέρος του προγράμματος Σίτο-Λουίς Φερνάντεθ και... ψήσιμο! (pic)

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Αστέρας Τρίπολης: Μέρος του προγράμματος Σίτο-Λουίς Φερνάντεθ και... ψήσιμο! (pic)

bet365

Στον Αστέρα Τρίπολης συνεχίζουν την προετοιμασία τους για το ματς με τον Παναθηναϊκό, με τον Ράσταβατς να περιμένει να δει αν θα υπολογίζει στους Σίτο και Λουίς Φερνάντεθ μέχρι την τελευταία στιγμή.

Η προπόνηση της Τσικνοπέμπτης στον Αστέρα δεν θα μπορούσε να μην έχει το καθιερωμένο - για τους Αρκάδες - ψήσιμο, με τους Ιγκλέσιας, Μουνάφο και Μπαράλες να... πρωταγωνιστούν σ΄αυτό μιας και ως Αργεντινοί είναι ειδήμονες στο είδος. Από εκεί και πέρα, ο Μίλαν Ράσταβατς είδε τους Σίτο και Λουίς Φερνάντεθ να ακολουθούν μέρος του προγράμματος, ενώ αναμένεται την Παρασκευή (21/2) να μπουν σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων. Ωστόσο, ακόμα κι αυτό να συμβεί μόνο βέβαιο δεν είναι ότι θα τους υπολογίζει στην αποστολή λόγω της αγωνιστικής τους απραξίας.

Όσον αφορά στο σημερινό πρόγραμμα, μετά το καθιερωμένο ζέσταμα, οι παίκτες δούλεψαν πάνω στην επιθετική και αμυντική τακτική σε περιορισμένο χώρο ενώ έγιναν και ασκήσεις τεχνικής με την μπάλα .

Ο Ριέρα από την άλλη συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα και δεδομένα δεν θα είναι παρών ούτε στον «τελικό» με τον Παναθηναϊκό. Θυμίζουμε ότι ο Άνχελ θα είναι απών λόγω του ότι συμπλήρωσε τέσσερις κάρτες στο ματς του Βόλου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα