ΑΕΚ: Καλά τα νέα για τον Αλμπάνη!

ΑΕΚ: Καλά τα νέα για τον Αλμπάνη!

Γιώργος Τσακίρης
ΑΕΚ: Καλά τα νέα για τον Αλμπάνη!

bet365

Ευχάριστα τα μαντάτα από την εξέταση που έκανε ο Έλληνας άσος της Ένωσης αφού διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για ήπια κάκωση στο γόνατο...

Στη διάρκεια της αναμέτρησης για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ της ΑΕΚ και του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο τραυματίστηκε και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο ο Χρήστος Αλμπάνης. Μάλιστα ο Έλληνας επιθετικός της Ένωσης έδειχνε να πονάει αρκετά στο γόνατό του με αποτέλεσμα να προκληθεί φόβος για κάτι σοβαρό.

Ευτυχώς όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει... Η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε ο Αλμπάνης ήταν -αυτό που λέμε- καθαρή και φανέρωσε μια ήπια κάκωση στο γόνατο. Κοινώς δεν υπάρχει πρόβλημα σε συνδέσμους ή στο μηνίσκο... Πλέον θα πρέπει να δούμε το χρονικό διάστημα που θα τον στερήσουν από τον Καρέρα οι όποιες ενοχλήσεις μπορεί να έχει στη διάρκεια των επόμενων ημερών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα