ΑΕΚ: Σε άριστη κατάσταση γύρισαν οι παίκτες στα Σπάτα

ΑΕΚ: Σε άριστη κατάσταση γύρισαν οι παίκτες στα Σπάτα

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Σε άριστη κατάσταση γύρισαν οι παίκτες στα Σπάτα

bet365

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ακολούθησαν κατά γράμμα τις εντολές του Μάσιμο Καρέρα και των συνεργατών του κατά τη διάρκεια της άδειάς τους και όλοι επέστρεψαν σε άριστη κατάσταση την Κυριακή στα Σπάτα.

Τα Σπάτα γέμισαν ξανά από το πρωί της Κυριακής με τους παίκτες της ΑΕΚ να επιστρέφουν στις προπονήσεις έπειτα από τη χριστουγεννιάτικη άδεια που τους δόθηκε. Τα προβλήματα ήταν δύο για τον Μάσιμο Καρέρα καθώς από το πρόγραμμα απουσίαζε ο Κώστας Γαλανόπουλος, ο οποίος παρέμεινε σπίτι του μετά την επέμβαση στην οποία προχώρησε, και ο Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας και αποκατάστασης λόγω της θλάσης που αντιμετωπίζει.

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι άπαντες επέστρεψαν στα Σπάτα σε εξαιρετική κατάσταση ακολουθώντας κατά γράμμα τις εντολές του Καρέρα πριν την άδεια που τους δόθηκε. Στο διάστημα της μίας εβδομάδας μέσα στα Χριστούγεννα οι παίκτες της Ένωσης ήταν υποχρεωμένοι να κάνουν τρεις προπονήσεις και να φορούν υποχρεωτικά gps προκειμένου ο Ιταλός τεχνικός μαζί με τον γυμναστή Τζόρτζιο Ντ' Ουρμπάνο να γνωρίζουν ποιες μέρες δούλεψαν. Μάλιστα στο πρόγραμμα που δόθηκε στους παίκτες της ΑΕΚ υπήρχε και συγκεκριμένη διατροφή που έπρεπε να ακολουθήσουν.

Όλοι ακολούθησαν τις συμβουλές του Καρέρα και του επιτελείου του καθώς άπαντες ήταν άψογοι στο πρωινό ζύγισμα και στη μέτρηση λίπους. Μάλιστα πολλοί από τους παίκτες των κιτρινόμαυρων επέστρεψαν με πιο χαμηλούς αριθμούς συγκριτικά με τα δεδομένα που επικρατούσαν πριν φύγουν για τη χειμερινή τους άδεια, κάτι που ασφαλώς και ικανοποίησε το τεχνικό τιμ της Ένωσης.

Όπως και την Κυριακή, έτσι και τη Δευτέρα, το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις στα Σπάτα με τους παίκτες χωρισμένους σε δύο γκρουπ το πρωί (στις 10:00 και στις 11:00). Η απογευματινή προπόνηση θα διεξαχθεί στις 17:00.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED