ΑΕΚ: Μια εβδομάδα άδεια και πολλή δουλειά!

ΑΕΚ: Μια εβδομάδα άδεια και πολλή δουλειά!

Γιώργος Τσακίρης
ΑΕΚ: Μια εβδομάδα άδεια και πολλή δουλειά!

bet365

Από τις 22/12 έως τις 28/12 θα ξεκουραστούν οι παίκτες της Α.Ε.Κ. που έχουν ήδη πάρει πρόγραμμα προπόνησης και με gps στις διακοπές τους.

Με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ΑΕΚ στην Λαμία και την επιστροφή τους στη βάση τους το βράδυ του Σαββάτου, θα ακολουθήσει και η άδεια των Χριστουγέννων. Ο Μάσιμο Καρέρα γνωστοποίησε στους ποδοσφαιριστές του ότι θα έχουν μία εβδομάδα ξεκούρασης στη διάρκεια τηα οποίας όπως τους έγινε γνωστό θα κάνουν πολλή δουλειά...

Πιο συγκεκριμένα οι "κιτρινόμαυροι" θα κάθονται από την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου μέχρι το Σάββατο 28 όπου πρέπει όλοι να είναι ξανά στα Σπάτα. Κανείς δεν δικαιούται... μισό λεπτό παραπάνω άδειας. Η ατάκα του ήταν μάλιστα ξεκάθαρη αφού η δουλειά που πρέπει να γίνει είναι σε πολλά επίπεδα και η ομάδα δεν πρέπει να μείνει πίσω.

Ο Ιταλός τεχνικός μαζί με τον γυμναστή της ομάδας, Ντ’ Ουρμπάνο είχαν ήδη δημιουργήσει πρόγραμμα προπόνησης για αυτό το διάστημα των διακοπών. Έχουν όλοι υποχρεωτικές τρεις προπονήσεις και είναι χαρακτηριστικό πως ο κάθε παίκτης θα πάρει στο σπίτι του το ατομικό του gps.

Αυτό (το gps) είναι υποχρεωμένοι να το φοράνε όλοι το οποίο τις ημέρες που υπάρχει πρόγραμμα προπόνησης προκειμένου να μπορούν ο Καρέρα και οι συνεργάτες του να τους ελέγξουν ηλεκτρονικά για το πόσο και ποιες ημέρες δούλεψαν.

Προφανώς και υπάρχει πρόγραμμα διατροφής ενώ με την επιστροφή τους θα υπάρχει και ζυγαριά αλλά και μέτρηση λίπους...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα