ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Πουρσανίδης σε ΑμΕΑ: «Παίρνουμε δύναμη από εσάς» (vid)

Πουρσανίδης σε ΑμΕΑ: «Παίρνουμε δύναμη από εσάς» (vid)

Πουρσανίδης σε ΑμΕΑ: «Παίρνουμε δύναμη από εσάς» (vid)

Συγκινητικό μήνυμα με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία έστειλε ο Αντιπρόεδρος του ΟΦΗ Ηλίας Πουρσανίδης, από το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Λύκειο Ηρακλείου.

Σαφές μήνυμα κατά του ρατσισμού έστειλε ο πρώτος αντιπρόεδρος του ΟΦΗ, ενώ ανέφερε ότι γεμίζει δύναμη από τα άτομα με αναπηρία και τον αγώνα που δίνουν καθημερινά. Μεταξύ άλλων είπε:

«Είναι ιδιαίτερη στιγμή για μας, γιατί από εσάς παίρνουμε απεριόριστη δύναμη. Δεν ήρθαμε να δώσουμε χαρά, αλλά να πάρουμε. Γιατί εσείς ξέρετε να παλεύετε στη ζωή και να βγαίνετε πάντα νικητές. 

Εμείς αυτό θέλουμε είναι να ανοίγουμε τις αγκαλιές μας στους ανθρώπους που έρχονται από άλλες χώρες και να τους κάνουμε να νιώθουν ότι είναι στο σπίτι τους, για να μπορούν να αποδώσουν το καλύτερο δυνατό.

Επειδή είναι της εποχής να έρχεται ταλαιπωρημένος κόσμος από άλλες χώρες, θα πρέπει να είμαστε ανοικτοί και να αγαπάμε όλο τον κόσμο γιατί μπορεί να πάμε και εμείς κάπου αλλού και να χρειαστεί να ζητήσουμε και εμείς την αγάπη από κάπου αλλού», υποστήριξε χαρακτηριστικά.

Οι Χουάν Νέιρα και Θανάσης Ντίνας ήταν μαζί με τον αντιπρόεδρο στην εκπροσώπηση της ομάδας.

Δείτε το video: