ΟΦΗ: Και τώρα... Καβάλα

Gazzetta team
ΟΦΗ: Και τώρα... Καβάλα

bet365

Την προετοιμασία του για το ματς της 5ης φάσης του Κυπέλλου στην Καβάλα επί της ομώνυμης ομάδας ξεκίνησε ήδη ο ΟΦΗ, αφήνοντας πίσω του την σπουδαία νίκη κόντρα στην Ξάνθη.

Η ακάθεκτη πορεία εντός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα συνεχίστηκε για τον ΟΦΗ μετά και την σπουδαία νίκη επί της Ξάνθης με 2-0, όμως τώρα ακολουθεί ζευγάρι απαιτητικών εκτός έδρας αποστολών.

Για αυτό και η ομάδα του Γιώργου Σίμου επέστρεψε άμεσα στις προπονήσεις υποχρεωμένη να ξεχάσει για λίγο το πρωτάθλημα και να εστιάσει στο Κύπελλο και ξεκίνησε από σήμερα την προετοιμασία της για την αναμέτρηση της 5ης φάσης την προσεχή Τρίτη στην έδρα της Καβάλας (29/10). Μοναδική απουσία ο Γιώργος Κουτρουμπής που εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ίωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Ολοκληρώθηκε το πρωί της Κυριακής (27/10), η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας, μετά τη νίκη επί της Ξάνθης.

Η προπόνηση έγινε σε δυο γκρουπ. Στο πρώτο συμμετείχαν οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι, οι οποίοι έκαναν αποθεραπεία ενώ οι υπόλοιποι συμπεριλήφθηκαν στο δεύτερο γκρουπ, το πρόγραμμα του οποίου περιλάμβανε ασκήσεις μεταβιβάσεων με τελειώματα και δίτερμα.

Από την προπόνηση απουσίασε ο Γιώργος Κουτρουμπής, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Δευτέρα (28/10), στις 10:00 το πρωί».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα