ΟΦΗ: Οι κάτοχοι της OFI FC Visa μαζί με τα «ινδάλματά» τους (pics)

Gazzetta team
ΟΦΗ: Οι κάτοχοι της OFI FC Visa μαζί με τα «ινδάλματά» τους (pics)

bet365

Οι κάτοχοι της OFI FC VIsa είδαν από κοντά τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ σε εκδήλωση της Τράπεζας Πειραιώς στο Ηράκλειο.

Γέμισε ...ΟΦΗ το κέντρο του Ηρακλείου, το απόγευμα της Πέμπτης (10/10). Οι κάτοχοι της OFI FC VISA είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά, να φωτογραφηθούν και να συζητήσουν με τους ποδοσφαιριστές των Ομιλιτών, σε μια απόλυτα επιτυχημένη εκδήλωση, η οποία είχε τη "σφραγίδα" της Τράπεζας Πειραιώς.

Οι παίκτες του ΟΦΗ, ο Γιώργος Σίμος, καθώς και στελέχη της διοίκησης, όπως ο Γιώργος Σαμαράς και ο Ηλίας Πουρσανίδης έβγαλαν φωτογραφίες με τους θαυμαστές τους και υπέγραψαν αυτόγραφα, ενώ η ομάδα... έντυσε στα χρώματά της το κέντρο της πόλης.

Γέμισε ...ΟΦΗ το κέντρο του Ηρακλείου, το απόγευμα της Πέμπτης 10/10. Οι κάτοχοι της OFI FC VISA είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά, να φωτογραφηθούν και να συζητήσουν με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, σε μια απόλυτα επιτυχημένη εκδήλωση, η οποία είχε τη "σφραγίδα" της Τράπεζας Πειραιώς! #ofifcvisa #oficretefc #piraeusbank #oficrete #ofifamily @oficretefc

A post shared by OFI Crete F.C. (@oficretefc) on

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED