Ολυμπιακός: Οι ανεβασμένες μετοχές του Μαρτίνς (και) στην Πορτογαλία και το νέο συμβόλαιο

Ολυμπιακός: Οι ανεβασμένες μετοχές του Μαρτίνς (και) στην Πορτογαλία και το νέο συμβόλαιο

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Οι ανεβασμένες μετοχές του Μαρτίνς (και) στην Πορτογαλία και το νέο συμβόλαιο

bet365

Στον Ολυμπιακό έχουν αρχίσει να σκέφτονται το πως να... δέσουν με νέο συμβόλαιο τον Πέδρο Μαρτίνς την στιγμή που οι μετοχές του στην Πορτογαλία είχαν ανέβει για τα καλά και τον είχε σκεφτεί ακόμα και η Σπόρτινγκ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει μεταβεί στην Λισσαβώνα για τις ανάγκες του Soccerex, ενός διήμερου συνεδρίου που διοργανώνεται από την πορτογαλική Ομοσπονδία ποδοσφαίρου. Ο Πορτογάλος τεχνικός που βιώνει πολύ σημαντικές στιγμές στην καριέρα του στον Ολυμπιακό με την παρουσία της ομάδας στους ομίλους του Champions League είναι μία περίπτωση την οποία οι Πειραιώτες θέλουν να... κλειδώσουν με νέο συμβόλαιο. Προκειμένου δηλαδή για να μείνει για τουλάχιστον έναν χρόνο ακόμα στο τιμόνι του Ολυμπιακού.

Ο Μαρτίνς χαίρει πολύ μεγάλης εκτίμησης στον Ολυμπιακό και υπάρχει ήδη μία σχετική προεργασία για το επόμενό του συμβόλαιο στους ερυθρόλευκους καθώς το τωρινό του εκπνέει φέτος. Οι πλέον κομβικές συζητήσεις πάντως φαίνεται ότι θα γίνουν τον Δεκέμβριο. Την ίδια ώρα οι μετοχές του έχουν ανέβει για τα καλά στην Ιβηρική και την χώρα του. Σε τέτοιο επίπεδο που να μην περνάει απαρατήρητος από τις πιο μεγάλες ομάδες αλλά και να θεωρείται πως ανήκει στην ελίτ των τεχνικών της πατρίδας του.

Μάλιστα πληροφορίες από την Πορτογαλία ανέφεραν πως υπήρξε (σ.σ. πρόσφατα) στιγμή που τον είχε σκεφτεί για τον πάγκο της ακόμα και η Σπόρτινγκ Λισσαβώνας (σ.σ. σύμφωνα με πορτογαλικές πηγές σκέφτηκε σοβαρά την περίπτωσή του), ομάδα που τώρα έχει υπηρεσιακό προπονητή. Επίσης ότι έκανε προσπάθεια να τον προσεγγίσει ακόμα και τώρα που ήταν στην Πορτογαλία. Να υπενθυμιστεί ότι ο Ολυμπιακός αποκατέστησε πλήρως τις σχέσεις του με την Σπόρτινγκ (σ.σ. ομάδα απ' όπου προήλθε και ο Μάρκο Σίλβα) με τα 7 εκατ. ευρώ που δόθηκαν για τον Ποντένσε και την απόκτηση του Γκασπάρ. Να θυμίσουμε πως ο Μαρτίνς είχε δείξει την αφοσίωσή του στον Ολυμπιακό με την άρνησή του σε κρούση για ετήσιο συμβόλαιο 2.5 εκατ. ευρώ από ομάδα Μέσης Ανατολής. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν η Αλ Χιλάλ που έκλεισε μετά τον Λουτσέσκου και ότι είχε την διάθεση να καλύψει και το buy out του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα