Παραιτήθηκε ο Μπράνκο, αποφασίζει ο Σαββίδης

Παραιτήθηκε ο Μπράνκο, αποφασίζει ο Σαββίδης

Gazzetta team
Παραιτήθηκε ο Μπράνκο, αποφασίζει ο Σαββίδης

bet365

Ο Μάριο Μπράνκο υπέβαλε την παραίτησή του από την θέση του αθλητικού διευθυντή στον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος καλείται να αποφασίσει αν θα την κάνει δεκτή.

Επιστροφή* 100% στον αγώνα Γιουβέντους - Νάπολι και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+)

Ο αποκλεισμός από την Σλόβαν Μπρατισλάβας όπως ήταν λογικό προκάλεσε εξελίξεις στον ΠΑΟΚ. Μία από αυτές είναι η παραίτηση του Μάριο Μπράνκο από την θέση του αθλητικού διευθυντή. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η Forza ο Πορτογάλος έθεσε την παραίτησή του στην διάθεση του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος καλείται να αποφασίσει αν θα την δεχτεί.

Ο Μπράνκο ανέλαβε τον Νοέμβριο του 2018 αντικαθιστώντας τον Λούμπος Μίχελ και μαζί του ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το νταμπλ. Φέτος, όμως οι δύο αποκλεισμοί στην Ευρώπη όπως ήταν λογικό συντέλεσαν ώστε ο Πορτογάλος να παραιτηθεί και ουσιαστικά να αποτελεί παρελθόν από τον Δικέφαλο του Βορρά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα