Ιλια Ιβιτς: Κι επίσημα νέος τεχνικός διευθυντής της Α.Ε.Κ.

Ιλια Ιβιτς: Κι επίσημα νέος τεχνικός διευθυντής της Α.Ε.Κ.

Gazzetta team
Ιλια Ιβιτς: Κι επίσημα νέος τεχνικός διευθυντής της Α.Ε.Κ.

bet365

Η Α.Ε.Κ. ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ιλια Ιβιτς ο οποίος θα είναι ο νέος τεχνικός της Ενωσης. Για 2+2 χρόνια η συμφωνία των δύο πλευρών.

Επιστροφή* 100% στον αγώνα Κράσνονταρ - Ολυμπιακός και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+)

Ο Ίλια Ίβιτς είναι και επίσημα από σήμερα ο νέος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, αντικαθιστώντας τον Νίκο Λυμπερόπουλο, ο οποίος αποτέλεσε παρελθόν από το πόστο του μετά την ήττα από την Ξάνθη το βράδυ της Κυριακής.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε εκφράσει την επιθυμία του για την πρόσληψη του Σέρβου στη θέση του τεχνικού διευθυντή, με τις δύο πλευρές να έχουν ραντεβού το βράδυ της Δευτέρας, όπως αποκάλυψε το gazzetta.gr.

ΑΕΚ και Ίβιτς κατέληξαν σε συμφωνία για δύο συν δύο χρόνια και η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ ανακοίνωσε την πρόσληψή του με τον Σέρβο να επιστρέφει στην Ένωση. Μάλιστα το απόγευμα θα βρεθεί και στα Σπάτα για την προπόνηση της ομάδας.

Πλέον αναμένεται να «τρέξουν» οι εξελίξεις και στο θέμα προπονητή, με τον Γκουστάβο Πογέτ να αποτελεί την πρώτη επιλογή, έχοντας ήδη πραγματοποιήσει επαφές με τον Ουρουγουανό κόουτς για την επιστροφή του στην ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ίλια Ίβιτς, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, με συμφωνία χρονικής διάρκειας δύο συν δύο ετών.

Τον Ίλια Ίβιτς θα παρουσιάσει το απόγευμα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας ο Δημήτρης Μελισσανίδης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα