Έμαν: «Υπέροχη η ατμόσφαιρα των οπαδών»

Gazzetta team
Έμαν: «Υπέροχη η ατμόσφαιρα των οπαδών»

bet365

Ο Φαμπιάν Έμαν αποθέωσε τους οπαδούς του Άρη για την ατμόσφαιρα στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, χαρακτηρίζοντας «υπέροχο» το ντεμπούτο του και αποδίδοντας στην ατυχία το γεγονός ότι η ομάδα του δεν πήρε τη νίκη.

Την πρώτη του επίσημη εμφάνιση με τη φανέλα του Άρη πραγματοποίησε ο Αυστριακός τερματοφύλακας κόντρα στον ΟΦΗ (1-1) και στις δηλώσεις του μετά το τέλος της πρεμιέρας του πρωταθλήματος δεν έκρυψε την ικανοποίησή του.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA:

Για το ντεμπούτο του: «Ήταν κάτι φανταστικό για μένα να παίξω τον πρώτο μου αγώνα με τον Άρη μπροστά στον εκπληκτικό κόσμο μας. Υπέροχο συναίσθημα. Προσπάθησα να είμαι ήρεμος, να κάνω την δουλειά μου και μπορώ να πω ότι είμαι αρκετά ευχαριστημένος από την προσπάθεια μου».

Για τον αγώνα: «Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ αλλά ξέραμε ότι με την βοήθεια των φιλάθλων μας μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα, όπως δείξαμε με την Μόλντε. Στο δεύτερο μέρος κυριαρχήσαμε στο γήπεδο, ισοφαρίσαμε και είχαμε 3-4 ευκαιρίες για να κερδίσουμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Αυτό ήταν το πρόβλημα σήμερα».

Για τα αίτια της ισοπαλίας: «Ο αντίπαλος μας έπαιξε αρκετά καλά από τον τερματοφύλακα μέχρι τον επιθετικό τους. Στο δεύτερο μέρος αλλάξαμε την τακτική μας, μπορέσαμε να κυκλοφορήσουμε καλά την μπάλα και να αυξήσουμε τον βαθμό συνεργασίας μας μέσα στο γήπεδο. Το καταφέραμε αλλά στην τελική προσπάθεια ατυχήσαμε».

Για το αν πήρε συμβουλές από τον Κουέστα: «Τον σέβομαι πάρα πολύ, είναι ένας εξαιρετικός τερματοφύλακας. Προσπάθησε να με βοηθήσει, να μου δώσει κάποιες συμβουλές για το παιχνίδι. Τον σέβομαι, έχουμε μία πολύ καλή σχέση και συνεργάτες αλλά και ω άνθρωποι. Και μέσα από την προπόνηση βοηθάμε ο ένας τον άλλο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα