Θα δεχθεί το πρώτο του φετινό γκολ ο Ολυμπιακός;

Θα δεχθεί το πρώτο του φετινό γκολ ο Ολυμπιακός;

Gazzetta team
Θα δεχθεί το πρώτο του φετινό γκολ ο Ολυμπιακός;

bet365

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί το Σάββατο τον πάντα επικίνδυνο Αστέρα Τρίπολης στο «Γ. Καραϊσκάκης» και οι «ερυθρόλευκοι» έρχονται με φόρα μετά και την εντυπωσιακή νίκη την Τετάρτη με 4-0 κόντρα στην Κρασνοντάρ!

Super προσφορά* για την έναρξη της Superleague! +21

Η αισιοδοξία είναι διάχυτη στις τάξεις παίκτες των Πειραιωτών και οι παίκτες του Πέδρο μαρτίνς αναμένεται να βγάλουν τον ενθουσιασμό τους και μέσα στο χορτάρι! Θα μπορέσουν άραγε να νικήσουν την κούραση των συνεχόμενων ευρωπαϊκών παιχνιδιών; Θα έρθει εύκολα ή δύσκολα το πρώτο τρίποντο για το Πρωτάθλημα;

Πριμ* στο παρολί με αμέτρητα στοιχήματα για όλα τα πρωταθλήματα +21

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε 5 φετινά επίσημα ματς, ο Ολυμπιακός έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία του, καθώς ούτε Βικτορία Πλζεν (0-0, 4-0) και Μπασάκσεχίρ (0-1, 2-0) δεν κατάφεραν να βρουν στόχο προς τα ερυθρόλευκα δίχτυα! Θα σταματήσει αυτό το σερί κόντρα στους «Αρκάδες»;

Έξυπνα στοιχήματα για όλα τα παιχνίδια της Superleague +21

Τα εγγεγραμμένα μέλη της winmasters έχουν την ευκαιρία να βρουν πλήθος ειδικών στοιχημάτων και αγορές παικτών σε ανταγωνιστικές αποδόσεις* για το Ολυμπιακός-Αστέρας Τρίπολης, έχοντας πάντα τη δυνατότητα για fast markets* και cashout* στο live.

Συγκεκριμένα, στην πλατφόρμα της winmasters υπάρχουν οι παρακάτω ειδικές αγορές:

  • Νίκη μιας ομάδας χωρίς να δεχθεί γκολ
  • Νίκη μιας ομάδας ενώ έχει βρεθεί πίσω στο σκορ
  • Ημίχρονο/Τελικό και O 2.5
  • Νικητής αγώνα και Ο 3.5
  • G/G και όχι ισοπαλία
  • G/G & O 2.5
  • Να σκοράρει/να χάσει πέναλτι
  • Πολλαπλά σκορ
  • Αυτογκόλ

Παράλληλα, για το συγκεκριμένο παιχνίδι υπάρχουν και οι επιλογές για τον πρώτο και τελευταίο σκόρερ της αναμέτρησης, αλλά και τον παίκτη που σκοράρει και η ομάδα του θα κερδίσει.

Μείνετε συντονισμένοι!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα