Τα δίνει όλα για Μαντσίνι

Τα δίνει όλα για Μαντσίνι

Βασίλης Βλαχόπουλος
Τα δίνει όλα για Μαντσίνι

bet365

Ο Άρης κατέθεσε επίσημη πρόταση στην Μπορντό για την αγορά του Ντανιέλ Μαντσίνι αλλά και στον Αργεντίνο μεσοεπιθετικό. Αισιοδοξία στους «κίτρινους» για την τελική έκβαση της υπόθεσης.

Στις προηγούμενες ημέρες οι «κίτρινοι» έκαναν την τελική προσπάθειά τους για την απόκτηση του Ματέο Γκαρσία. Η βελτιωμένη προσφορά του Ολυμπιακού σε συνδυασμό με την εμπλοκή του Ερυθρού Αστέρα, ουσιαστικά μείωσαν τις πιθανότητες επιστροφής του Αργεντίνου, παράλληλα ανάγκασαν τον Άρη να αποταθεί σε άλλες περιπτώσεις παικτών. Σ’ αυτές τις περιπτώσεις, συνήθως, επανέρχονται υποθέσεις παικτών για τους οποίους υπάρχει ξεκάθαρο scouting report αλλά κι είχε γίνει προεργασία για την απόκτησή τους. Έτσι, επανήλθε στο προσκήνιο ο Ντανιέλ Μαντσίνι.

Τις τελευταίες ώρες, ο Άρης βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις τόσο με την Μπορντό όσο και με τον ίδιο τον αθλητή. Για την ακρίβεια, κατέθεσε πρόταση αγοράς των δικαιωμάτων του αθλητή (σ. σ. η γαλλική ομάδα είναι διατεθειμένη να τον παραχωρήσει) αλλά και στον Μαντσίνι. Σε ότι αφορά τις απαιτήσεις των Γάλλων, τον περασμένο Ιούνιο, στην πρώτη απόπειρα του Άρη για την απόκτηση του 22χρονου ακραίου χαφ, αυτές ανέρχονταν σ’ ένα ποσό τουλάχιστον ενός εκατομμυρίου ευρώ. Ο Άρης δεν μπαίνει σε διαδικασία συζήτησης πάνω σ’ αυτή την οικονομική βάση, έχει κάνει την πρότασή του και περιμένει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα