Η βία στο επίκεντρο της συνάντησης Αυγενάκη με ΕΠΟ και Super League 1

Δημήτρης Ρούσσος
Η βία στο επίκεντρο της συνάντησης Αυγενάκη με ΕΠΟ και Super League 1

bet365

Ολοκληρώθηκε η επαφή των Αυγενάκη - ΕΠΟ - Super League 1, που κράτησε πάνω από τρεις ώρες και είχε κύριο άξονα το ζήτημα της βίας. Οι συζητήσεις θα συνεχιστούν στο προσεχές διάστημα.

Χάντερσφιλντ - Ντέρμπι με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 150+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Η συνάντηση των εμπλεκόμενων πλευρών άρχισε λίγο μετά τις 16.00 και τελείωσε περίπου στις 19.30. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού «τα είπε» με την ΕΠΟ, την οποία εκπροσώπησαν οι κ.κ Βαγγέλης Γραμμένος & Πετρ Φούσεκ, καθώς και τη Super League 1, από την οποία βρέθηκε ο Μηνάς Λυσάνδρου.

Το βασικό αντικείμενο της συζήτησης ήταν το κανονιστικό πλαίσιο σε σχέση με την καταπολέμηση της βίας. Σε πρώτη φάση αυτό που προκύπτει από την Γ.Γ.Α είναι πως ξεκίνησε ένας καλός και σοβαρός διάλογος. Επίσης αναφέρεται ότι οι συζητήσεις - επαφές - συναντήσεις θα συνεχιστούν στο προσεχές διάστημα.

Πρόκειται ουσιαστικά για μία συζήτηση που αφορά στο κοινό πλαίσιο κατά της βίας. Μετά τον Αύγουστο μάλιστα πρόκειται να συσταθεί ειδική επιτροπή με experts από FIFA / UEFA για αυτό το σκέλος αυτό συγκεκριμένα. Είναι κάτι που είχε συζητήσει με Λάκοβιτς - Ρηγόπουλο την περασμένη εβδομάδα ο κ. Αυγενάκης.

Εκτός από την επιτροπή αυτή, θα προκύψουν και οι όποιες απαιτούμενες προσθήκες στο νέο αθλητικό Νόμο. Πάντως στην κουβέντα που έγινε άπαντες ξεκαθάρισαν πως ό,τι γίνει θα είναι στο πλαίσιο του αυτοδιοίκητου της ΕΠΟ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα