Ολυμπιακός: Επίσημο του Σεμέδο (pics)

Ολυμπιακός: Επίσημο του Σεμέδο (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Επίσημο του Σεμέδο (pics)

bet365

Ο Ολυμπιακός επισημοποίησε μία σπουδαία μεταγραφή για την άμυνά του, εκείνη του Ρούμπεν Σεμέδο, με τον Πορτογάλο να βάζει την υπογραφή του σε συμβόλαιο 4 ετών.

Η μεταγραφή του Σεμέδο κόστισε 4.5 εκατ. ευρώ ενώ θα υπάρχει και στο deal ποσοστό μεταπώλησης για τη Βιγιαρεάλ.

Να μην ξεχνάμε πως ήταν ένας παίκτης που έκανε μεταγραφή 14 εκατ. ευρώ στη Βιγιαρεάλ. Ο 25χρονος στόπερ υπέγραψε ως γνωστόν για τέσσερα χρόνια. Εκτός από τον Ολυμπιακό και η Βιγιαρεάλ ανακοίνωσε το deal για την μεταγραφή του. Θυμηθείτε εδώ το θέμα του Gazzetta.gr για τον Ρούμπεν Σεμέδο και την προσπάθεια της Πόρτο για τον παίκτη. Ο Σεμέδο θα μεταβεί την Πέμπτη στην Πολωνία.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

Παίκτης του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ο Σεμέδο. Ανακοίνωση ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ για την απόκτηση του Ρούμπεν Σεμέδο. Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ρούμπεν Σεμέδο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα