ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Μαρτίνς: «Έχουμε μπροστά μας αρκετή δουλειά»

Μαρτίνς: «Έχουμε μπροστά μας αρκετή δουλειά»

Μαρτίνς: «Έχουμε μπροστά μας αρκετή δουλειά»

Βασικός ομιλητής στο Global Football Symposium που έγινε στο Μουσείο της Ακρόπολης ήταν ο Πέδρο Μαρτίνς, που μίλησε και για τον Ολυμπιακό της νέας χρονιάς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός στο περιθώριο αυτού του προπονητικού συμποσίου ανέλυσε τον τρόπο δουλειάς του στην ομάδα του Ολυμπιακού αλλά και το πως έκανε την περσινή προετοιμασία. Είχε στην παρουσίασή του και γραφήματα για τις ασκήσεις και την μεθοδολογία του. Ο Μαρτίνς μετά το πέρας των αναλύσεών του έκανε και δηλώσεις και για το προπονητικό αυτό συνέδριο και για τη νέα περίοδο. «Είμαι ευχαριστημένος για την πρόσκληση που βρέθηκα σε αυτόν τον ειδυλλιακό χώρο και σε ένα τόσο σημαντικό συμπόσιο που είχε αρκετό κόσμο απ’ όλη την Ελλάδα. Ήταν η πρώτη μου εμπειρία που μίλησα για το ποδόσφαιρο σε ένα τελείως διαφορετικό πρωτάθλημα και εκτός της χώρας μου. Είμαι ικανοποιημένος με την παρουσία του κόσμου και την εμπειρία που είχε, αλλά κυρίως από τον χώρο που διεξήχθη το συμπόσιο και έχω μόνο θετικά σχόλια να πω. Φυσικά στο ποδόσφαιρο είναι που νιώθω πιο άνετα και όχι ως ομιλητής», σχολίασε.
 
Αναφορικά με τον Ολυμπιακό και την προετοιμασία της ομάδας είπε: «Λείπουν πολλά παιδιά από την προπόνηση τώρα. Κυρίως δουλεύουμε με τους νέους και αυτό είναι κάτι που το ξέραμε, ότι θα πρέπει να περιμένουμε να επιστρέψουν. Είχαμε λοιπόν αποφασίσει αυτή η εβδομάδα να είναι κυρίως γνωριμίας με παίκτες οι οποίοι ήταν δανεικοί σε άλλες ομάδες και δεν τους ξέραμε τόσο καλά, όπως και τους νεαρούς. Είναι μία ευκαιρία να τους γνωρίσουμε και να δουλέψουμε μαζί τους. Περιμένουμε όμως και τους υπόλοιπους γιατί έχουμε μπροστά μας αρκετή δουλειά».