Οι δύο εκκρεμότητες πριν το τελικό deal με τον Αβραάμ

Οι δύο εκκρεμότητες πριν το τελικό deal με τον Αβραάμ

Δημήτρης Τομαράς
Οι δύο εκκρεμότητες πριν το τελικό deal με τον Αβραάμ

bet365

Δύο θέματα απομένουν για να μπορέσει να κλείσει και τυπικά στον Ολυμπιακό με συμβόλαιο πιθανότατα έξι μηνών ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, όπως ήδη σας έχει γράψει το Gazzetta.gr.
Από το Gazzetta διαβάσατε πρώτοι το σχετικό θέμα με τον Αβραάμ. Αυτήν την στιγμή υπάρχουν δύο ζητήματα προτού κλείσει και τυπικά (σ.σ. προφανώς αυτό είναι για άμεσα), γεγονός που αναμένεται να συμβεί και πιθανώς με ένα συμβόλαιο έξι μηνών.
Το ένα θέμα αφορά σε έναν τραυματισμό που είχε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος και κατά πόσον μπορεί να τον έχει επηρεάσει. Ουσιαστικά τα τεστ που αναφέρονται έχουν να κάνουν περισσότερο με το επίπεδο ετοιμότητας του 34χρονου στόπερ. Εφόσον μπορεί να προσφέρει δηλαδή άμεσα αυτό θα φανεί για να πιάσει έτσι μετά και τυπικά Λιμάνι. Το άλλο μέτωπο είναι το να λύσει και τυπικά το συμβόλαιό του με την Μπρισμπέιν, που είναι κάτι πιο απλό. Ο ίδιος ο Αβραάμ θέλει πολύ να γυρίσει στον Ολυμπιακό και ζήτησε να φύγει από την ομάδα της Αυστραλίας και ενώ είναι γνωστή η εκτίμηση που του έχει ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο Αβραάμ έχει πίσω του πορεία χρόνων στον Ολυμπιακό και υπήρξε αρχηγός του ενώ φέτος στην Αυστραλία είχε 9 ματς. Με έναν τέτοιο τρόπο θα μπορέσει να κλείσει την καριέρα του σε έναν σύλλογο με τον οποίο είναι πολύ δεμένος.
- Πληροφόρηση για επιθυμία επιστροφής στον Ολυμπιακό υπάρχει και για τον Μανιάτη, χωρίς κάτι περισσότερο ωστόσο αυτήν την στιγμή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα