«Άκυρο» του Ολυμπιακού στον ΟΦΗ για Μάνο

Δημήτρης Ρούσσος
«Άκυρο» του Ολυμπιακού στον ΟΦΗ για Μάνο

bet365

Ο Δημήτρης Μάνος θα ενισχύσει τον ΠΑΣ Γιάννινα ως δανεικός από τον Ολυμπιακό ως το τέλος του πρωταθλήματος, με τον ΟΦΗ να κάνει κίνηση για την απόκτησή του και να βρίσκει κλειστή την «πόρτα» των Πειραιωτών.

Η ενίσχυση της επιθετικής γραμμής των Ηπειρωτών έστρεψε τα «βλέμματα» ξανά πάνω στον περσινό πρώτο σκόρερ της Football League με τα χρώματα του ΟΦΗ. Η μετακίνησή του στο Λιμάνι το περασμένο καλοκαίρι έγινε με προσδοκίες πως θα μπορούσε να προσφέρει στους Πειραιώτες, όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη τελικά.

Σε έξι μήνες παρουσίας του με τα «ερυθρόλευκα», ο Μάνος έπαιξε σε εννέα παιχνίδια σε Super League και Κύπελλο Ελλάδας, σκοράροντας δυο φορές. Η απόκτηση του Σολδάνο και η έλλειψη εμπιστοσύνης από τον Πέδρο Μαρτίνς στο πρόσωπό του, ακόμα και σε περιόδους χαρακτηριστικής λειψανδρίας στη γραμμή κρούσης του Ολυμπιακού, με τους Γκερέρο και Χασάν τραυματίες, έφεραν στο προσκήνιο την ανάγκη εξεύρεσης λύσης στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Από τους Πειραιώτες επιλέχθηκε ο ΠΑΣ Γιάννινα ως η ομάδα που θα τον αποκτούσε ως δανεικό ως το καλοκαίρι, παρότι σύμφωνα με πληροφορίες για την απόκτησή του έκανε κίνηση και ο ΟΦΗ, η ομάδα με την οποία ο 24χρονος φορ είχε εξαιρετικές επιδόσεις στην περσινή χρονιά του προβιβασμού των Κρητικών.

Μάλιστα, ο ΟΦΗ μετέφερε το ενδιαφέρον του στον Ολυμπιακό και μάλιστα όχι για απλό εξάμηνο δανεισμό, αλλά για μια συμφωνία με προοπτική συνέχισής της και μετά τον Ιούνιο, είτε με οψιόν αγοράς, είτε με ανανέωση του δανεισμού. Ωστόσο οι Πειραιώτες αρνήθηκαν, στέλνοντας τον Μάνο στην Ήπειρο κι αφήνοντας τους Ομιλίτες στο «ψάξιμο» για σέντερ φορ.

Υπενθυμίζεται πως ο ΟΦΗ απέκτησε στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο τον Σουηδό Έρικ Πέρσον, που αγωνίζεται ως κεντρικός επιθετικός, καθώς και τον Αντίλ Ναμπί για τη θέση του πίσω από τον φορ και πλέον κοιτάζει για εξτρέμ και μέσο με δημιουργικές αρετές για την ενίσχυσή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα