Στη Λαμία ο Καραμάνος

Δημήτρης Ρούσσος
Στη Λαμία ο Καραμάνος

bet365

Στη Λαμία θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν ο Τάσος Καραμάνος, που έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους Φθιωτούς.

«Διπλή» μεταγραφική ενίσχυση την ίδια μέρα για τη Λαμία, που μετά τον Λάζαρ Ρόμανιτς, ανακοίνωσε και την απόκτηση του Τάσου Καραμάνου.

Ο 28χρονος επιθετικός έλυσε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό και οι «κυανόλευκοι» κέρδισαν την «κούρσα» για την υπογραφή του. Έτσι, ο Έλληνας φορ θα συμπληρώσει τους Μπαράλες και Τσούκαλο στη γραμμή κρούσης στο ρόστερ του Μπάμπη Τεννέ, την ώρα που ο Ρόμανιτς προβλέπεται να είναι τέταρτος στη σειρά.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 28χρονου (21/9/1990), Τάσου Καραμάνου, ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του σέντερ φορ και έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό.

Ο Τάσος Καραμάνος έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Ατρόμητο, Πανιώνιο, Φεϊρένσε και Ριο Άβε, καταγράφοντας συνολικά 210 συμμετοχές σε Ελλάδα και Ευρώπη, έχοντας πετύχει 32 γκολ και έχοντας μοιράσει και 14 ασίστ.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

Δήλωση του ποδοσφαιριστή στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

«Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που ήρθα σε μια ομάδα που έδειξε από την αρχή πόσο με ήθελε, έχω πολλή όρεξη για δουλειά και εύχομαι με την εμπειρία μου να τη βοηθήσω να εκπληρώσει τους στόχους της στο φετινό πρωτάθλημα.»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα