Πρώτη ημέρα στον Ρέντη με οδηγίες για τα εργομετρικά και από βδομάδα σκληρή δουλειά

Πρώτη ημέρα στον Ρέντη με οδηγίες για τα εργομετρικά και από βδομάδα σκληρή δουλειά

Δημήτρης Τομαράς
Πρώτη ημέρα στον Ρέντη με οδηγίες για τα εργομετρικά και από βδομάδα σκληρή δουλειά

bet365

Οι παίκτες του Ολυμπιακού βρέθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής στον Ρέντη προκειμένου να πάρουν οδηγίες για τα εργομετρικά και τα tests τους για το Σαββατοκύριακο και από Δευτέρα πιάνουν δουλειά.
Η πρώτη συγκέντρωση του Ολυμπιακού ήταν για το απόγευμα της Παρασκευής, όπως και έγινε. Οι ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών έλαβαν οδηγίες για τα εργομετρικά του Σαββατοκύριακου και από το Σάββατο και μετά μπαίνουν στα... βάσανα (σ.σ. των μετρήσεων) & από την Δευτέρα σε συνθήκες σκληρής δουλειάς και διπλών προπονήσεων. Για πρώτη του Ολυμπιακού εκείνοι που αναμένονταν στον Ρέντη ήταν οι Γιαννιώτης, Χουτεσιώτης, Παπέ Σισέ, Νικολάου, Ένγκελς, Βούκοβιτς, Σαλιάκας, Ομάρ, Τσιμίκας, Κούτρης, Ρομαό, Σιώπης, Καμαρά, Ανδρούτσος και ακόμα & οι Αντρέ Μαρτίνς και Μπουχαλάκης.
Από μεσοεπιθετικούς οι Φορτούνης, Μάριν, Βρουσάι και Μανθάτης αλλά και οι Πάρντο - Σεμπά. Από φορ επρόκειτο να είναι παρόντες οι Μάνος, Τζούρτζεβιτς και ο Βέργος με τον τελευταίο λογικά να αποχωρεί. Για τον Γκερέρο υπήρχε πιθανότητα να μην δώσει το παρών επειδή έχει ισχύ συμβολαίου από την 1η Ιουλίου. Θυμίζουμε πως επίσης τα συμβόλαια των Χριστοδουλόπουλου, Φετφατζίδη και Ευαγγέλου είναι με ισχύ από την 1η Ιουλίου. Λείπουν οι μουντιαλικοί Χατζισαφί και Ανσαριφάρντ. Εκτός πλάνων παραμένουν οι Ταχτσίδης και Οφόε καθώς και αρκετοί ακόμα. Όπως και να έχει όλοι παίρνουν τα προγράμματά τους και αναμένονται και οι σχετικές αποφάσεις επί του παρόντος ρόστερ μέσα στις προσεχείς ημέρες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα