Στην λίστα και ο Ρόμπσον - Κανού

Στην λίστα και ο Ρόμπσον - Κανού

Θοδωρής Βασίλης
Στην λίστα και ο Ρόμπσον - Κανού

bet365

Στον Ολυμπιακό θα βγουν στην αγορά για την απόκτηση επιθετικού κι ένα όνομα που μπορεί να απασχολήσει είναι αυτό του Χαλ Ρόμπσον - Κανού.

Ένας από τους στόχους του Ολυμπιακού το καλοκαίρι είναι η εύρεση ενός επιθετικού που θα πλαισιώσει τον Καρίμ Ανσαριφάρντ. Ένας ποδοσφαιριστής που δεν θα είναι απλός σκόρερ, αλλά θα μπορεί να δημιουργήσει φάσεις και να βοηθάει και στο παιχνίδι της ομάδας.

Ντόρτμουντ - Λεβερκούζεν! Aτελείωτη δράση στο live στοίχημα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις! (21+)

Ένας τέτοιος ποδοσφαιριστής είναι Χαλ Ρόμπσον-Κανού, ο οποίος είχε απασχολήσει τους «ερυθρόλευκους» παλιότερα. Σύμφωνα με το «Φως των Σπορ», ο Ουαλός επιθετικός θα βγει στην αγορά για νέα ομάδα μετά τον υποβιβασμό της Γουέστ Μπρόμιτς στην Championship και ο Ολυμπιακός φέρεται να κοιτάει την περίπτωσή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα