Οι «ματιές» στο... διαμαντάκι Ματετά, ο Ελ Γκαζί και η γαλλική αγορά! (vids)

Οι «ματιές» στο... διαμαντάκι Ματετά, ο Ελ Γκαζί και η γαλλική αγορά! (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Οι «ματιές» στο... διαμαντάκι Ματετά, ο Ελ Γκαζί και η γαλλική αγορά! (vids)

bet365

Ο Μοντέστο έχει εντείνει το... ψάξιμό του στην Γαλλία για τον Ολυμπιακό. Ο Ματετά της Χάβρης και ο Ελ Γκαζί της Λιλ που έχουν ξεχωρίσει και η περίπτωση του επίσης νεαρού μέσου Γκουεγιέ.
Ο Φρανσουά Μοντέστο επιμένει... γαλλικά! Εκτός από 21χρονο μέσο της Αζαξιό, Μάντι Καμαρά, που είναι κλεισμένος για πέντε χρόνια από τον Ολυμπιακό υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις από την αγορά της Ligue 1 και της Ligue 2. Μία τέτοια είναι του 20χρονου και ύψους 1.92 μέτρων επιθετικού της Χάβρης, που είναι εκεί δανεικός από την Λιόν, Ζαν Φιλίπ Ματετά. Παίκτης που στην Γαλλία τον έχουν αποκαλέσει νέο Τρεζεγκέ και φέτος έχει 26 ματς με 11 γκολ. Ο Ματετά μάλιστα εκπροσωπείται από το ίδιο γραφείο agents με τον Τζόναθαν Μπαμπά της Σεντ Ετιέν. Στο ρόστερ της Χάβρης υπάρχει και ο 19χρονος αμυντικός μέσος, Παπέ Γκουγιέ, που έχει τσεκάρει στο παρελθόν ο Ολυμπιακός αλλά δεν έχει πολλά ματς στα πόδια του.
Μάλιστα με δεδομένη την πληροφορία για ταξίδι του Μοντέστο στην Γαλλία την Παρασκευή υπήρχε το ματς Σατορού - Χάβρη με τον Ματετά αλλά και τον Γκουεγιέ να είναι στην αποστολή των φιλοξενούμενων. Επίσης από την γαλλική αγορά έχει διαρρεύσει και μία ακόμα περίπτωση που είναι όμως ιδιαίτερα δύσκολη και ακριβή. Πρόκειται για τον Ανβάρ Ελ Γκαζί, 22χρονο ύψους 1.89 μεσοεπιθετικό της Λιλ με ολλανδικό ποδοσφαιρικό παρελθόν (σ.σ. από Ακαδημίες μικρών ομάδων της Ολλανδίας σε εκείνες της Φέγενορντ, μετά στον Άγιαξ και έπειτα στην Γαλλία και ενώ είναι διεθνής με την Εθνική ανδρών της Ολλανδίας) όπως μπορείτε να δείτε και σε αυτό το βίντεο. Ο εν λόγω Ολλανδομαροκινός έχει 27 ματς φέτος με 4 γκολ και 4 ασίστ. Γενικότερα φαίνεται πως ο Μοντέστο ψάχνεται πολύ στην Γαλλία και ίσως υπάρξουν και άμεσα εξελίξεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα