Στην Γαλλία για να τσεκάρει για παίκτες ο Μοντέστο

Στην Γαλλία για να τσεκάρει για παίκτες ο Μοντέστο

Δημήτρης Τομαράς
Στην Γαλλία για να τσεκάρει για παίκτες ο Μοντέστο

bet365

Ο Φρανσουά Μοντέστο θα μεταβεί στην Γαλλία για να δει αγώνες Ligue 1 και Ligue 2 και υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους και να κάνει επαφές. Επιστρέφει την Δευτέρα ή την Τρίτη στην Ελλάδα.

bwin Predictor* - Πότε θα σημειωθεί το πρώτο γκολ στους αγώνες Λέστερ - Τσέλσι και Βιγιαρεάλ - Ατλέτικο Μαδρίτης; (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Κορσικανός ήδη... τρέχει μέρος του σχεδιασμού του Ολυμπιακού. Την Παρασκευή θα είναι στην Γαλλία και έως την Κυριακή θα δει αγώνες Ligue 1 και Ligue 2 για μεταγραφικούς στόχους σε όλες τις θέσεις αλλά και να κάνει επαφές. Θα γυρίσει την Δευτέρα ή την Τρίτη. Ο Φρανσουά Μοντέστο όπως έχουμε γράψει ξανά θα παίξει κομβικό ρόλο στον σχεδιασμό του Ολυμπιακού της νέας χρονιάς και όχι μόνο σε θέματα μεταγραφών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα