Μάρτυρας του ΠΑΟΚ κατέγραφε παράνομα την διαδικασία της εκδίκασης!

Μάρτυρας του ΠΑΟΚ κατέγραφε παράνομα την διαδικασία της εκδίκασης!

bet365

Παρότι απαγορεύεται αυστηρά και κατηγορηματικά ένας εκ των μαρτύρων του ΠΑΟΚ, ο Θανάσης Σωτηράκης, κατέγραψε μέρος της εκδίκασης. Του ζητήθηκε να σβήσει το αρχείο και να αποχωρήσει και είπε συγνώμη για να επανέλθει.
Ο Θανάσης Σωτηράκης παρουσιάστηκε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ως ένας εκ των τριών μαρτύρων. Παρότι είναι κάτι που λέγεται πριν από κάθε εκδίκαση ότι απαγορεύεται, πως δηλαδή δεν πρέπει να καταγραφέται με ήχο ή εικόνα η εκδίκαση, διαπιστώθηκε πως ο μάρτυρας του ΠΑΟΚ το έκανε αυτό και του ζητήθηκε να σβήσει το αρχείο και να αποχωρήσει. Ο νομικός του ΠΑΟΚ κ. Μπίρδας έσπευσε να τον υπερασπιστεί λέγοντας πως δεν το γνώριζε. Ακολούθως ζητήθηκε στον Σωτηράκη να σβήσει το αρχείο του και μετά ζήτησε συγνώμη από την έδρα για να επιστρέψει στην αίθουσα. Όσο για την μαρτυρία του δήλωσε εθελοντής διασώστης και τραυματιοφορέας, ότι δεν αναγνώρισε τον Γκαρθία και ενώ διευκρινίστηκε πως δεν ήταν καν αναφερόμενος στο Φ.Α. αλλά σε άλλη λίστα για το παιχνίδι που προσκόμισε ο ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα