Mε μπάτζετ πεντάδας και αν!

Νίκος Αθανασίου
Mε μπάτζετ πεντάδας και αν!

bet365

Πώς θα είναι ο Παναθηναϊκός στην... καλύτερη αν παραμείνει ο Γιάννης Αλαφούζος στο τιμόνι του συλλόγου και δεν αλλάξει το ιδιοκτησιακό καθεστώς; Το gazzetta.gr καταγράφει τα όσα έρχονται στο «τριφύλλι».

Η παρουσία του Μαρίνου Ουζουνίδη απέτρεψε το πλάνο οριστικής αγωνιστικής διάλυσης του Παναθηναϊκού για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, το οποίο αποφάσισε ο Γιάννης Αλαφούζος λίγες ημέρες πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου!

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ήθελε να μειωθεί το μπάτζετ των «πρασίνων» στα 4 εκατομμύρια μικτά, δηλαδή κάτι παραπάνω από 2.5 εκατομμύρια καθαρά! Κάτι που με λίγα λόγια και απλά θα σήμαινε πως στο ρόστερ θα παρέμεναν μοναχά οι νεαροί της Κ20, οι Έλληνες και όσοι από τους ξένους αμείβονται με πολύ μικρά συμβόλαια! Κάτι που πρακτικά, προφανώς δεν μπορούσε να γίνει μέσα σε λίγες ημέρες και δεν έγινε χάρη στον Έλληνα τεχνικό που επί της ουσίας έθεσε βέτο με την παραμονή του!

Τι θα συμβεί, όμως, το καλοκαίρι; Από την στιγμή που δεν προκύψει αλλαγή στην ιδιοκτησία της ΠΑΕ και οι πολλές φήμες παραμείνουν φήμες, τότε θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως ο Παναθηναϊκός στην καλύτερη θα έχει μπάτζετ ομάδας που διεκδικεί την είσοδο της στην πεντάδα και η απόσταση από τους διεκδικητές του τίτλου θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο.

Αυτή την στιγμή και έχοντας τεράστια κενά στο ρόστερ του, το «τριφύλλι» έχει περίπου μπάτζετ 4 εκατομμύρια καθαρά. Όταν ο Ολυμπιακός «παίζει» περίπου στα 30 καθαρά, ο ΠΑΟΚ 25 και η ΑΕΚ 15! Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, θα αποτελέσει ποδοσφαιρικό «θαύμα» αν με αυτά τα δεδομένα ο Παναθηναϊκός καταφέρει να διεκδικήσει πράγματα που είναι αυτονόητα για το μέγεθος και την ιστορία του, αλλά όχι και για την οικονομική του κατάσταση!

Με αυτά τα οικονομικά δεδομένα θα έχει στόχους... Ατρομήτου και Πανιωνίου και θα έχει ως πρωταρχικό στόχο την εξυπηρέτηση του χρέους και την σημαντική μειωσή του. Ένα πλάνο που είχε πιθανότητες επιτυχίας το 2013 με Νταμπίζα-Αναστασίου, με τον Αλαφούζο άφθαρτο και τον κόσμο συσπειρωμένο και διατεθειμένο να στηρίξει τον «mr. ΣΚΑΪ».

Πλέον, πέντε χρόνια μετά υπάρχει μόνο ο Ουζουνίδης. Ούτε η υπομονή του κόσμου, ούτε φυσικά και η διάθεση να στηρίξει τον μεγαλομέτοχο που ήρθε ως σωτήρας και έχει μετατραπεί σε Νέρωνα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΓΙΑ ΤΑ #Mavra_genethlia

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα