Τα τελευταία δεδομένα για τον Μπαμπά

Τα τελευταία δεδομένα για τον Μπαμπά

Δημήτρης Τομαράς
Τα τελευταία δεδομένα για τον Μπαμπά

bet365

Ο Ζαν Λουί Γκασέτ, τεχνικός της Σεντ Ετιέν, δεν θέλει να φύγει ο Μπαμπά ωστόσο υπάρχει η πιθανότητα επιστροφής του εξτρέμ Τανάν από δανεισμό που θα ανοίξει τον δρόμο της αποχώρησής του.

Ο κόουτς Γκασέτ μιλώντας σε Γάλλους δημοσιογράφους επισήμανε ότι ο νεαρός εξτρέμ είναι ακόμα στα πλάνα του και ότι θεωρεί πως θα μείνει μέχρι τέλους της χρονιάς δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο τις προθέσεις του. Όμως υπάρχει μία παράμετρος που μπορεί να αλλάξει για τα καλά τα δεδομένα για Μπαμπά. Η άμεση επιστροφή του Ουσαμά Τανάν, Μαροκινού εξτρέμ, που είναι δανεικός στην Λας Πάλμας και ενδέχεται να σπάσει ο δανεισμός του. Έτσι θα γυρίσει στην γαλλική ομάδα προσφέροντας άλλη μία λύση και ο Τζόναθαν Μπαμπά θα μπορεί να φύγει λίαν συντόμως. Οι Γάλλοι μεταδίδουν πως οι βασικοί διεκδικητές είναι οι Ολυμπιακός, Άντερλεχτ και Σεβίλλη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα