Προπόνηση αμέσως μετά τον αγώνα οι Σεμπά-Πάρντο-Τζούρτζεβιτς!

Gazzetta team
Προπόνηση αμέσως μετά τον αγώνα οι Σεμπά-Πάρντο-Τζούρτζεβιτς!

bet365

Φελίπε Πάρντο, Ούρος Τζούρτζεβιτς και Σεμπά έμειναν στο «Καραϊσκάκης» μετά το τέλος του αγώνα με τη Λαμία, κάνοντας τρέξιμο κι επιπλέον προπόνηση.

Ο αγώνας με τη Λαμία ολοκληρώθηκε, ωστόσο οι τρεις επιθετικοί του Ολυμπιακού δεν πήραν το... ελεύθερο για να αποχωρήσουν από τον αγωνιστικό χώρο!

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, ο Σεμπά, ο Τζούρτζεβιτς και ο Πάρντο, που πέρασαν ως αλλαγές στον αγώνα με τους νεοφώτιστους, έμειναν στο γήπεδο και έκαναν τρέξιμο.

Ο Ολυμπιακός χρησιμοποιεί την τεχνολογία του Stat Sports, για να παρακολουθεί την σωματική κατάσταση των παικτών του και ο Όσκαρ Γκαρσία φαίνεται πως θέλησε να δει κάτι ακόμα από τους τρεις επιθετικούς του, που είχαν ακόμα... δουλειά στο Φάληρο, ενώ το γήπεδο είχε πια αδειάσει.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα