Το γκολ του τριημέρου στην Super League! (vids)

Gazzetta team
Το γκολ του τριημέρου στην Super League! (vids)

bet365

Δείτε τι έγινε στο ματς του ΟΑΚΑ και τη νίκη της ΑΕΚ που την ανέβασε ξανά στην κορυφή, στο ντέρμπι της Τούμπας αλλά και στις άλλες αναμετρήσεις της 14ης αγωνιστικής της Super League.

Με τη νίκη της ΑΕΚ επί της Κέρκυρας που την ανέβασε ξανά πρώτη ολοκληρώθηκε η τρέχουσα 14η αγωνιστική της Super League. Την Κυριακή ο ΠΑΟΚ ήταν καταιγιστικός στην Τούμπα και με σκορ 4-0 επιβλήθηκε του Παναθηναϊκού στην Τούμπα. Ο Ατρόμητος συνέχισε τα θετικά αποτελέσματα με νίκη επί του Λεβαδειακού, ο Αστέρας πήρε μία ακόμα μεγάλη νίκη εκτός έδρας με τον Απόλλωνα και ο ΠΑΣ με την Λαμία έμειναν στο 1-1. Το Σάββατο δέσποσε η τεσσάρα του Ολυμπιακού στο Αγρίνιο. Δείτε πιο κάτω αναλυτικά όλα τα ματς του τριημέρου:

Το πανόραμα της 14ης αγωνιστικής

Σάββατο (09/12)

ΑΕΛ - Ξάνθη 1-0
Πανιώνιος Πλατανιάς 2-1
Παναιτωλικός - Ολυμπιακός 1-4

Κυριακή (10/12)

Απόλλων Σμύρνης - Αστέρας Τρίπολης 1-3
Ατρόμητος - Λεβαδειακός 1-0
ΠΑΣ Γιάννινα - Λαμία 1-1
ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 4-0

Δευτέρα (11/12)

ΑΕΚ - Κέρκυρα 3-1

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα