Ατρόμητος: Παρελθόν ο Παλμεζάνο
Παρελθόν αποτελεί από τον Ατρόμητο ο Μπράιαν Παλμεζάνο , μετά από έναν χρόνο παρουσίας στο Περιστέρι. Ο 25χρονος Βενεζουελάνος επιθετικός μέσος δεν θα συνεχίσει με τα «κυανόλευκα», καθώς η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε να τερματίσει τη συνεργασία τους.
Με τη φανέλα του Ατρόμητου μέτρησε 20 εμφανίσεις, όπου βρήκε το δρόμο για τα δίχτυα 3 φορές και μοίρασε μία ασίστ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: « Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, Μπράιαν Παλμεζάνο. Ο Παλμεζάνο σημείωσε τρία γκολ σε 20 συμμετοχές με το Αστέρι στο στήθος. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στο επόμενο βήμα της καριέρας του».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

