Τσατάλης: «Ανεύθυνα και ψευδώς λέτε ότι ευνοήθηκε η ΑΕΚ, υπήρξε επιθετικό φάουλ στον Γιόβιτς»
Από πλευράς ΑΕΚ πήραν θέση για τα... σχόλια σχετικά με τη φάση του ακυρωθέντος γκολ του Άρη, για το οποίο αναφέρθηκαν τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και ο ΠΑΟΚ, μέσω ανάρτησης του Γιώργου Κουβεντίδη.
Μετά την ανάρτηση του Αντιπροέδρου, Αλέξη Δέδε, ακολούθησε νέο post, από τον Υπεύθυνο Γραφείου Τύπου της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, Τάσο Τσατάλη, ο οποίος τόνισε πως στη φάση της ισοφάρισης του Γένσεν αρχικά δεν υπήρχε κόρνερ, ενώ στη συνέχεια έγινε επιθετικό φάουλ στον Γιόβιτς.
Η ανάρτηση του Τάσου Τσατάλη
«Επειδή δεν αντέχεστε, κι ανεύθυνα και ψευδώς λέτε πως ευνοήθηκε η ΑΕΚ, πάρτε κι αυτό. Το κόρνερ δεν ήταν κόρνερ, και πριν το γκολ υπήρξε επιθετικό φάουλ στον Γιόβιτς. Αν και το "Γιόβιτς και επιθετικό φάουλ" φοριέται πολύ απ την αρχή του πρωταθλήματος».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
