- Πανσερραϊκός - Λεβαδειακός: Πως ξεκίνησαν οι 2 ομάδες
- Το σημαντικότερο γεγονός η αποβολή του Τιναλίνι
- Ο Λεβαδειακός τα... άχαστα και ήρθε το 0-2, αποβλήθηκε και ο Γεωργιάδης
Ο Λεβαδειακός ξεπέρασε και το εμπόδιο του Πανσερραϊκού. Οι Βοιωτοί επικράτησαν με σκορ 0-2 από τα γκολ των Βέρμπιτς και Πεντρόζο. Με παράπονα για τη διαιτησία οι άνθρωποι του συλλόγου των Σερρών.
Πανσερραϊκός - Λεβαδειακός: Πως ξεκίνησαν οι 2 ομάδες
Από την μία ο Πανσερραϊκός ξεκίνησε με σχήμα στο 4-3-3: Τιναλίνι ο γκολκίπερ, άμυνα με Γεωργιάδη, Φέλτες, Ντε Μάρκο και Τσαούση. Κέντρο με Λιάσο και μπροστά του, τους Μπρουκς και Ομεονγκά, άκρα με Νάνελι και Σοφιανό και φορ ο Καρέλης.
Ο Λεβαδειακός είχε αρχικό σχηματισμό στο 4-2-3-1: Άνακερ ο γκολκίπερ, άμυνα με Τσάπρα, Λιάγκα, Μάγκνουσον και Βήχο, κέντρο με Συμελίδη και Τσοκάϊ, άκρα με Παλάσιος και Λαγιούς και ο Μπάλτσι πίσω από τον στράικερ Όζμπολτ.
Το σημαντικότερο γεγονός η αποβολή του Τιναλίνι
Στο πρώτο 45λεπτο ο Λεβαδειακός ήταν πιο κινητικός χωρίς να έχει την σούπερ φάση και ο Πανσερραϊκός έψαχνε επιθετική αντίδραση κυρίως με τον Νάνελι. Τελικώς γκολ δεν βρήκε καμία εκ των 2 ομάδων και λίγο πριν το τέλος του πρώτου 45λεπτου η ομάδα των Σερρών έμεινε με 10 παίκτες.
Στο 39' είδε κόκκινη ο Τιναλίνι για μαρκάρισμα πάνω στον Παλάσιος έχοντας βγει πολύ εκτός περιοχής και πηγαίνοντας πάνω του ως ο τελευταίος παίκτης. Η απόφαση επικυρώθηκε μέσω VAR και την θέση του πήρε ο Τσομπανίδης - ο οποίος έκανε την πρεμιέρα του φέτος - που στη συνέχεια τραυματίστηκε αλλά εν τέλει έκλεισε το πρώτο μέρος.
Ο Λεβαδειακός τα... άχαστα και ήρθε το 0-2, αποβλήθηκε και ο Γεωργιάδης
Στο 2ο μέρος ο Λεβαδειακός ήταν ξανά ανώτερος του Πανσερραϊκός. Μεγάλη φάση είχε ο Λεβαδειακός με τον Συμελίδη και με το σουτ του να περνά λίγο έξω στο 55'. Στο 57ο λεπτό ο Βέρμπιτς έβαλε γκολάρα με εξαιρετικό σουτ και πανηγυρίζοντας με την ψυχή του για το 0-1.
Στο 65' υπήρξαν φωνές από τους παίκτες του Πανσερραϊκού για φάση που έφτασαν μία ανάσα από το 1-1. Δεν φάνηκε να υπήρχε πάντως χέρι και πέναλτι. Στο 75' Ο Παλάσιος πέρασε τον γκολκίπερ Τσομπανίδη και πλάσαρε σε κενή εστία αλλά πρόλαβε και γύρισε ο Φέλτες και έκοψε την μπάλα προτού περάσει την γραμμή. Ο Τσομπανίδης είχε και άλλες επεμβάσεις ωστόσο το 88' είδε κόκκινη ο Γεωργιάδης και ο Πανσερραϊκός έμεινε με 9 και στο 89' ο Πεντρόζο έκανε το σκορ 0-2 με κεφαλιά έπειτα από φάουλ των Βοιωτών (από τον Παλάσιος). Αυτό ήταν και το τελικό σκορ.
MVP: Ο Βέρμπιτς που παρότι έπαιξε λίγο λόγω του τραυματισμού του έβαλε ένα πολύ ωραίο γκολ. Έτσι ήρθε το 0-1.
ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥΣ: Ο Πεντρόζο για το γκολ του στο 0-2. Γενικά ο Λεβαδειακός είχε αρκετούς διακριθέντες και η άμυνά του πήγε μία χαρά.
ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Οι Τιναλίνι και Γεωργιάδης. Και οι 2 για τις αποβολές τους.
Η ΓΚΑΦΑ: Εν πρώτοις η αποβολή του Τιναλίνι. Σε 2ο επίπεδο ο Τσομπανίδης έκανε λάθος έξοδο στο 0-2.
ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Δεν φάνηκε να έχει γίνει το πολύ μεγάλο λάθος. Στη φάση που ζητά χέρι - πέναλτι ο Πανσερραϊκός το ριπλέι δεν έδειξε κάτι τέτοιο. Οι άνθρωποι του Πανσερραϊκού και κυρίως ο Σαραγόσα είχαν παράπονα πάντως από τη διαιτησία και για το γεγονός ότι η ομάδα του έμεινε με 10 παίκτες και στο τέλος με εννιά.
ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA: Καλύτερη ομάδα ο Λεβαδειακός και με αρκετές φάσεις για γκολ. Μάλλον 'φτωχό' το 0-2 για τους Βοιωτούς.
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Τιναλίνι, Γεωργιάδης, Φέλτες, Ντε Μάρκο, Τσαούσης, Λιάσος, Μπρουκς (63' Μάρας), Ομεονγκά (84' Γκαλβάν), Νάνελι, Σοφιανός (42' Τσομπανίδης) και Καρέλης (63' Ιβάν).
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Άνακερ, Τσάπρας, Λιάγκας, Μάγκνουσον, Βήχος, Συμελίδης (78' Τσιμπόλα), Τσοκάϊ, Παλάσιος, Λαγιούς (87' Μανθάτης), Μπάλτσι (46' Βέρμπιτς, λ.τρ. 64' Πεντρόζο) και Όζμπολτ (65' Γκούμας).
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
