«Ο ΠΑΟΚ έκανε πρόταση 3 εκατομμυρίων στην Μπεσίκτας για τον Μουλέκα», γράφουν στην Τουρκία

παοκ

bet365

Νέα σενάρια από την Τουρκία κάνουν λόγο για πρόταση του ΠΑΟΚ για τον 25χρονο Κονγκολέζο επιθετικό της Μπεσίκτας, Τζάκσον Μουλέκα, ο οποίος απασχόλησε και πέρσι τους Πρωταθλητές Ελλάδας.

Η περίπτωση του Τζάκσον Μουλέκα απασχόλησε έντονα τον ΠΑΟΚ το περασμένο καλοκαίρι πριν τελικά καταλήξει στην απόκτηση του Άλι Σαμάτα, που επίσης αγωνιζόταν (Φενέρμπαχτσε) στο τουρκικό πρωτάθλημα.

Το όνομα του 25χρονου Κονγκολέζου επιθετικού της Μπεσίκτας, μέσω νέων δημοσιευμάτων στην Τουρκία, επέστρεψε στο προσκήνιο για τους Πρωταθλητές Ελλάδας.

Ο «Δικέφαλος», σύμφωνα με τον Τούρκο δημοσιογράφο Ερτάν Σουτζγκούν, «ενδιαφέρεται για τον Τζάκσον Μουλέκα» και στο ίδιο «τιτίβισμά του» σημειώνει πως «Έλληνας εκπρόσωπος έκανε προφορική πρόταση 3 εκατομμυρίων ευρώ για τον Κονγκολέζο επιθετικό. Η Μπεσικτάς βρήκε το νούμερο ανεπαρκές και απέρριψε την προσφορά».

Ο 25χρονος Κονγκολέζος προέρχεται από μία μετριότατη σεζόν με την Μπεσίκτας η οποία τερμάτισε στην 5η θέση , καταγράφοντας 47 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό 9 γκολ και 2 ασίστ.

Το συμβόλαιο του με τη Μπεσίκτας έχει ισχύ ως το 2027 με τον ΠΑΟΚ να μην επιβεβαιώνει το παραμικρό γύρω από την έντονη μεταγραφολογία και τα πολλά ονόματα που έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες ημέρες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα