Βόλος για Κηφισιά: «Καλές οι ανακοινώσεις, για την ''ταμπακιέρα'' όμως θα μας πείτε κάτι;»

Newsroom
Μπέος για απόρριψη έφεσης: «NO COMMENT, αυτή είναι η Ελλάδα της διαπλοκής και των συμφερόντων»

bet365

Ο Βόλος έβγαλε νέα ανακοίνωση μέσω της οποίας απάντησε στην Κηφισιά χαρακτηρίζοντάς την «γραφική» και άφησε υπονοούμενα για την «ταμπακιέρα».

Συνεχίζεται ο «χαρτοπόλεμος» μεταξύ του Βόλου και της Κηφισιάς, δύο εκ των ομάδων που βρίσκονται στην «μάχη» για την παραμονή στην Stoiximan Superleague. Η ομάδα της Μαγνησίας επιτέθηκε σε κείνη των βορείων προαστίων απαντώντας σε χθεσινή της ανακοίνωση, η Κηφισιά απάντησε με μία ανάρτηση και τώρα ήρθε η νέα ανακοίνωση των Βολιωτών στην οποία την χαρακτηρίζει ως «γραφική» και ζητάει εξηγήσεις για την «ταμπακιέρα».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βόλου:

«Καλές οι ανακοινώσεις που βγάζετε αποδεικνύοντας πόσο γραφικοί είστε. Για την «ταμπακιέρα» όμως θα μας πείτε κάτι; Κλαίει η μισή Ελλάδα».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα