Κηφισιά: «Ο Γκαιμπελισμός, η τοξικότητα και η τροφοδότηση της βίας συνεχίζονται»

Βασίλης Μπαλατσός
Κηφισιά: «Ο Γκαιμπελισμός, η τοξικότητα και η τροφοδότηση της βίας συνεχίζονται»

bet365

Η Κηφισιά μέσω ανάρτησης στα Social Media απάντησε στην τελευταία ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος, κάνοντας λόγο για Γκαιμπελισμό και τοξικότητα.

Νέα απάντηση από πλευράς Κηφισιάς στις «κατηγορίες» της ΠΑΕ Βόλος. Οι Θεσσαλοί με ανακοίνωση τους το πρωί της Τρίτης (9/4) άφησαν αιχμές για την άνοδο της ομάδας των Βορείων Προαστίων την προηγούμενη σεζόν, ενώ αναφέρθηκαν και στη διαιτησία της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Από την πλευράς του οι νεοφώτιστοι σε «λακωνική» ανάρτηση τους στα Social Media αρκέστηκαν να ανέφερoυν: «Ο Γκαιμπελισμός, η τοξικότητα και η τροφοδότηση της βίας συνεχίζονται. Έκαστος στο είδος του...».

Θυμίζουμε πως με ανάρτηση του ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Βόλος και Δήμαρχος της θεσσαλικής πόλης, Αχιλλέας Μπέος, είχε αποκαλέσει «μόρφωμα» την Κηφισιά, με το κλαμπ των Βορείων Προαστίων να απαντάει αναλόγως.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα